Un infectat cada 15 minuts en Castelló en les últimes 24 hores

La província bat rècords amb 102 nou casos i tres noves víctimes mortals que situen la xifra en 14 morts i 373 afectats

Castelló ha sumat una xifra història en registrar 102 nous positius per coronavirus des de les dates oficial d’ahir. A més se sumen 3 morts més amb la qual cosa, la xifra arriba a 14 víctimes mortals.

Amb açò, el número d’afectats a la província este 25 de març es situa en 373 persones. D’estes 144 es troben hospitalitzades i el número de pacients ingressats a l’UCI augmenta també i arriba als 30.

Així la xifra de nous pacients a Castelló s’ha disparat en les últimes hores superant el centenar. Un increment en una corba creixent amb certes irregularitats que registrava fins ara pics com els dels 57 nou casos de fa dos dies que ara queda molt per davall d’esta dada negativa.

RESIDÈNCIES DE MAJORS

Pel que fa a les residències de persones majors, uns dels focus de pacients amb majors vulnerabilitat, als centres de la província de Castelló en estos moments hi ha 14 pacients positius, 8 treballadors que han donat positiu i una trentena de persones en quarantena.

Tot i això, les víctimes mortals en residències que a la Comunitat sumen 44 persones, a la província de Castelló segueixen en una única persona que va morir a la de Morella.

CatalanSpanish