Un jutge sentencia que el valencià Javier Sánchez és fill de Julio Iglesias

El lletrat del cantant anuncia un recurs davant l'Audiència

EUROPA PRESS/STARLITE

El titular del Jutjat de Primera Instància número 13 de València ha estimat la demanda de paternitat del valencià Javier Sánchez Santos contra Julio Iglesias i, amb açò, ha reconegut que el cantant és el seu pare biològic.

Així consta en una sentència, consultada per Europa Press, en la qual el magistrat estima la demanda de paternitat de Javier Sánchez, de 43 anys, i en conseqüència, conclou que el seu pare biològic no és el que figura com a tal en la seua inscripció de naixement, sinó que en realitat és el famós cantant.

Rovira  

El lletrat del demandant ha assenyalat a Europa Press que tant ell com Javier Sánchez estan “molt contents” perquè finalment han “guanyat”.

Per la seua banda, l’advocat de Julio Iglesias, Fernando Falomir, ha explicat que la sentència dona un valor “quasi total” a la negativa del cantant a sotmetre’s a la prova d’ADN i ha anunciat que van a recórrer davant l’Audiència Provincial de València, que “molt haurà de dir”, ha aventurat.

Falomir ha lamentat l'”absència i manca total de prova” que al seu paréixer consta en la sentència, atés que “únicament Julio Iglesias i María Edite –mare de Javier Sánchez Santos– van coincidir un dia en una sala de festes”. Açò, per al lletrat, “no pot ser cap indici que mantingueren relacions”.

També considera un “argument qüestionable” el fet que la sentència es base en la negativa d’Iglesias a l’examen perquè no van voler sotmetre’s a una “prova anticipada”, sinó que la seua pretensió era que es resolguera en primer lloc si existia cosa jutjada en aquest procediment.

Per açò, ha posat en relleu que no han mantingut una posició “obstruccionista” i ha recordat que Iglesias estaria i ha estat disposat a fer-se la prova.

PublicitatJuega Limpio Orihuela