Un jutge suspén la vista contra els detinguts per assetjar una dona a Cullera i un altre jutjat seguirà la instrucció

Els fets, segons va informar l'institut armat en un comunicat, es van produir el passat 15 de juny quan la víctima, una dona de la localitat valenciana de Sueca, es trobava a la platja gaudint del seu temps lliure

Europa Press
Castelló DLP Benicàssim

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca ha suspés la vista en qué havien de comparéixer els cinc detinguts, posats en llibertat per la Guàrdia Civil, per un presumpte assetjament a una dona en una platja naturista de Cullera, i s’ha inhibit a favor d’un altre òrgan judicial que ja havia obert diligències i que serà el que continue la instrucció per a aclarir els fets.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), els detinguts van ser posats en llibertat per la Guàrdia Civil el mateix dia de la seua detenció. L’institut armat els va citar per a comparéixer hui dimarts al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca, com a acusats en un juí immediat per delicte lleu.

Rovira  

No obstant açò, el titular d’aquest jutjat ha acordat suspendre el juí i s’ha inhibit de la causa en favor de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca, perquè aquest òrgan ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat pels mateixos fets, per un presumpte delicte contra la llibertat sexual, després de tindre coneixement de la denúncia interposada per la víctima.

Ara, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca haurà de practicar les diligències que considere oportunes “per a l’esclariment dels fets denunciats”, segons el TSJCV.

Els cinc homes van ser detinguts per un presumpte abús sexual a una dona en la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç, a la localitat valenciana de Cullera. Els fets, segons va informar l’institut armat en un comunicat, es van produir el passat 15 de juny quan la víctima, una dona de la localitat valenciana de Sueca, es trobava a la platja gaudint del seu temps lliure.

Quan es va dirigir a l’aparcament, un grup de cinc homes d’edats compreses entre els 45 i els 50 anys va començar, suposadament, a increpar-la amb frases vexatòries de tipus sexual. A més, la víctima assegurava que quan va passar per davant d’ells va patir algun tipus de delicte d’abús sexual.

Una vegada aplegà a l’aparcament, la dona va buscar ajuda en una parella. Seguidament, els cinc homes van pujar al seu vehicle, van realitzar maniobres brusques i, segons el testimoni de la víctima, haurien intentat atropellar-la amb el cotxe.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela