Un jutge va arxivar en 2018 una denúncia de la víctima de Dénia contra el seu agressor després de demanar-lo Fiscalia

El jutjat manté obertes unes diligències contra l'home per contactar amb un fill de la víctima i llançar amenaces contra ella.

Publicitat

El Jutjat de Violència sobre la Dona de Dénia va arxivar, a petició de la Fiscalia, el 9 de març de 2018, una denúncia contra l’exparella de la dona degollada dimarts passat.

Les diligències urgents, per un presumpte delicte de trencament de condemna, van ser arxivades a petició de la Fiscalia, a la qual es va adherir la defensa de l’home.

PublicitatRovira  

La denúncia la va formular la pròpia víctima un dia abans, 8 de març de 2018, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Així mateix, el Jutjat penal 3 de Benidorm va condemnar el passat 25 de febrer al detingut per dos delictes de violència de gènere comesos contra la seua exparella, així com per altres dos delictes de violència domèstica comesos contra la filla menor de la dona.

Es va declarar provat que l’acusat havia agredit en dues ocasions a la seua llavors companya sentimental i a la filla menor d’esta, en el domicili de Dénia on tots ells convivien, els dies 31 de desembre de 2017 i 2 de gener de 2018.

L’home va ser condemnat a 112 dies de treballs en favor de la comunitat, a la prohibició d’aproximar-se o comunicar-se amb cadascuna de les víctimes és de dos anys i dos dies; així com la prohibició del dret a tindre i portar armes és en total de quatre anys.

CRIDADA A UN FILL D’ELLA
Per part seua, en estos moments, el Jutjat de Violència sobre la Dona de Dénia manté obertes, des de febrer d’enguany, unes diligències prèvies contra l’investigat per possibles delictes d’amenaces i trencament de mesura cautelar, arran d’un informe de la Policia Local.

Segons este informe, la víctima va referir que la seua excompany s’havia posat en contacte telefònic amb un altre fill d’ella, major d’edat i que resideix a Rússia, i havia abocat amenaces contra ella i la seua filla xiqueta.

La víctima va morir degollada per l’home dimarts passat després que ell comprara una escala i accedira a l’habitatge de la dona, a la qual va atacar mentre dormia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela