Un mausoleu acollirà les cendres de l’artista en el cementeri d’Alcoi

Així ho ha anunciat el fill de Camilo Sesto, Camilo Blanes, durant la capella ardent instal·lada en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi.

Camilo Blanes, fill del cantant i compositor Camilo Sesto, ha anunciat este dijous que les restes del seu pare descansaran al costat dels seus avis en el panteó del cementeri d’Alcoi i que està previst crear un “mausoleu” del “millor que es puga fer” per a acollir definitivament l’artista.

Blanes s’ha pronunciat així a preguntes dels mitjans a Alcoi durant la capella ardent instal·lada en el Saló de Plens on els alcoians podran donar l’últim adeu al cantant.

Rovira  

Preguntat sobre la presència de seguidors llatinoamericans en la jornada de hui, Camilo Blanes ha comentat: “I seguiran venint perquè serà un lloc que es podrà visitar al llarg dels anys; serà molt bonic”.

Sobre el llegat del seu pare, ha dit que és “impressionant” des del punt de vista “musical, artístic i personal” i, a més, per a ell, com a fill, un llegat “paternal”.

“El meu pare volia que fora jo”, ha manifestat i ha dit que el seu pare va estar “orgullós” del que ha fet en la música. A més, ha avançat que en el seu nou disc fa un “tribut” musical al seu pare.

PublicitatJuega Limpio Orihuela