Un Policia Nacional de vacances a Nova York deté a un home per agredir a un policia

L'agent estatunidenc estava recriminant a un ciutadà el seu comportament i va rebre una cabotada que el va deixar atordit

Un agent de la Policia Nacional, que es trobava de vacances a Nova York, ha detingut a Times Square a un home que havia agredit a un agent estatunidenc, a qui instants abans hauria recriminat el seu comportament.

El Policia Nacional es trobava de vacances als Estats Units, i mentre passejava per Times Square, va observar com un policia discutia amb un home que portava un gos gran sense corretja i molestava els vianants.

En aquest moment l’home es va alçar i es va encarar amb l’agent que li recriminava la seua actitud i, sense mediar paraula, li va propinar una cabotada que el va deixar atordit. Quan el sospitós anava a tornar a agredir-li, el Policia Nacional es va abalançar contra aquest i va evitar que el colpejara novament.

Una vegada en el sòl, el policia estatunidenc va intentar posar-li els grillons sense arribar-lo a aconseguir en estar atordit, per la qual cosa el Policia Nacional li’ls va posar i li va realitzar un escorcoll de seguretat fins a l’arribada dels agents.

En aquest moment en la zona de Times Square es congregaven milers de persones, que van aplaudir l’actuació del policia espanyol.

ValenciàEspañol