Un “press-trip” de mitjans nacionals visiten Alacant per cobrir totes les activitats de la Volvo Ocean Race

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat, juntament amb l’organització de la prova Volvo Ocean Race, un ‘press trip‘ per a un grup de periodistes de mitjans de comunicació nacionals amb l’objectiu de promocionar i difondre les activitats que es duen a terme en el marc de la Volta al Món a Vela, a més de l’oferta turística i gastronòmica de la ciutat d’Alacant.

D’aquesta manera, fins al 22 d’octubre, un grup format per periodistes de mitjans nacionals tan importants i reconeguts com ABC, Marca, Nauta 360, Agència Efe, AS, Diari Basc, El Mundo Esportiu i La Vanguardia, visiten la ciutat d’Alacant per conéixer la seua oferta turística i gastronòmica.

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que amb aquest tipus d’accions, “es fomenta la promoció turística i gastronòmica de la ciutat d’Alacant i de tota la Comunitat Valenciana entre els lectors dels principals mitjans de comunicació”.

El grup gaudirà durant la seua estada de les activitats que s’han programat al voltant de la Volvo Ocean Race: xerrades, conferències, degustacions, concerts, activitats (túnel del vent, sortides amb vaixell, taula de salvació, ressò foguera), així com diferents exhibicions.

El patronat municipal de turisme d’Alacant també participa en aquesta activitat oferint al grup una experiència gastronòmica. D’aquesta manera, els i les periodistes tindran l’oportunitat de conéixer millor parteix de la nostra cultura culinària que cobra gran rellevància en l’oferta turística de la capital alacantina.

La visita a Alacant servirà per a donar difusió a totes les activitats que s’emmarquen en la Volvo Ocean Race.

Alacant, capital de l’univers nàutic

La ciutat d’Alacant es converteix al centre neuràlgic de l’univers nàutic per a la sortida de la Volvo Ocean Race 2017 per quarta ocasió consecutiva.

La sortida de l’esdeveniment esportiu més llarg, extrem i intens del món és un al·licient immillorable per a gent de tots els llocs del planeta, que programen els seus viatges fins a Alacant per explorar el Race Village, veure els emblemàtics Volvo Ocean 65 de primera mà i observar els preparatius dels regatistes abans d’embarcar-se en la gran batalla.

L’edició 2017-2018 serà la més llarga dels 43 anys d’història de la Volta al Món a Vela. La flota salparà el diumenge 22 d’octubre des del port d’Alacant en un sprint de 700 milles nàutiques amb destinació a Lisboa (Portugal), recorrerà un total de 45.000 milles nàutiques i realitzarà escala en 11 ciutats de cinc continents.

Cal ressaltar que la Generalitat disposa en el Race Village de la Volvo Ocean Race d’un pavelló en el qual hi ha programades un ampli nombre de xerrades, conferències, col·loquis i degustacions a les quals pot acudir tot el públic assistent.