Un quart premi venut en una llibreria de Borriana

El número 67.774 està agraciat amb 200.000 euros a la sèrie

A Borriana també ha tocat la sort de la Loteria de Nadal amb un pessic de paperetes del 4t premi del Sorteig Extraordinari. El número 67.774 ha sigut premiat amb un quart premi, dotat amb 200.000 euros la sèrie i amb 20.000 euros cada dècim, del Sorteig de la Loteria de Nadal.

Ha eixit a les 11.43 hores, en la sisena taula, i s’ha venut a Barcelona, València, Balears, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, la Corunya, León, Madrid, Alacant, Almería, Astúries, Càceres, Cantàbria, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, Girona, Granada, Guadalajara i Guipúscoa, entre altres.

Es tracta del dècim dels tretze premis majors que han eixit en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal d’enguany i el segon dels dos quarts.

Alguns del dècims han sigut venuts en la llibreria Martí, al carrer El Raval 81 de la localitat de la Plana Baixa. “Estem molt contents, no és la primera vegada que donem un premi però si de la Loteria de Nadal” comenta Manolo Martí, propietari de la llibreria i afortunat venedor avui. A més, diu que s’està vivint amb molta expectació i que molta gent s’està apropant a la llibreria per tal de comprar números per al sorteig de la Lotería del Niño.

 

CatalanSpanish