Un total de 28 municipis es beneficiaran de les ajudes per al foment i la recuperació del Dret Civil valencià

Transparència destina 46.427 euros en esta convocatòria i subvencions per a la difusió de l'Estatut d'Autonomia i el Dret Civil Valencià.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) ha publicat la resolució d’ajudes per a 2018 destinades a la difusió de l’Estatut d’Autonomia i la recuperació i divulgació del Dret Foral Civil Valencià convocades per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Estes subvencions estan destinades a les mancomunitats de municipis i als ajuntaments de la Comunitat Valenciana. Un total de 28 entitats locals rebran estes ajudes que ascendeixen a 46.427 per a enguany, amb la finalitat de difondre entre la ciutadania el coneixement de l’Estatut d’Autonomia i de les institucions vinculades al model valencià d’autogovern.

Esta convocatòria adquireix un especial significat l’any en què es commemora el 600 aniversari de la creació de la Generalitat Valenciana, i constitueix un instrument més perquè els Ajuntaments i les Mancomunitats de Municipis de la Comunitat Valenciana puguen plantejar la realització d’actuacions encaminades, amb caràcter preferent, a recordar i difondre el valor del citat aniversari i a efectuar un balanç del procés de consolidació del nostre sistema d’autogovern.

Publicitat