Un total de 329 persones continuen en albergs d’Oriola, Catral, Crevillent i Almoradí

Un total de 329 persones que van haver de deixar les seues cases pels efectes del temporal que ha afectat la Comunitat Valenciana continuen allotjades en albergs d'Oriola, Catral, Crevillent i Almoradí, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències.

Un total de 329 persones que van haver de deixar les seues cases pels efectes del temporal que ha afectat la Comunitat Valenciana continuen allotjades en albergs d’Oriola, Catral, Crevillent i Almoradí, segons ha informat el Centre de Coordinació d’Emergències.

Aquestes persones estan repartides en els albergs que s’han instal·lat en el Seminari Diocesà d’Oriola, en el col·legi Azorín de Catral, en el Pavelló Félix Candela a Crevillent i en l’I.I.S. Antonio Sequeros d’Almoradí.

Així mateix, es manté la situació 1 per pluges en les comarques valencianes de la Vall d’Albaida i la Costera, la situació 1 per inundacions en la província d’Alacant, la situació 2 per inundacions en la Vega Baixa.

El 112 ha rebut, des que es va declarar la situació d’emergència per la DANA a les 24 hores del dia 9 de setembre fins a les 2.00 hores d’aquest dilluns 9.484 telefonades relacionades amb un total de 7.154 incidents. De les 6.924 telefonades rebudes a Alacant, 4.645 eren del Baix Segura.

CatalanSpanish