Un tromba marina danya un col·legi de Guardamar del Segura

Una tromba marina ha agranat aquest dijous sobre les 10.50 hores el nucli urbà de Guardamar del Segura i ha deixat quantiosos danys materials en el col·legi Dama de Guardamar.

Castelló DLP Benicàssim

Una tromba marina ha agranat aquest dijous sobre les 10.50 hores el nucli urbà de Guardamar del Segura i ha deixat quantiosos danys materials en el col·legi Dama de Guardamar, que en aquests moments estan sent avaluats per a determinar el retorn dels alumnes dilluns que ve.

En aqueix sentit, en declaracions a Europa Press, l’alcalde de la localitat, José Luis Sáez, ha indicat que aquest dimecres es va decretar la suspensió de les classes per a aquest dijous i demà divendres i que la tromba ha deixat “importants desperfectes” en el centre educatiu que ja estan sent avaluats al costat de la inspecció educativa.

Rovira  

Així les coses, haurà de determinar-se la idoneïtat del retorn dels alumnes dilluns que ve al CEIP Dama de Guardamar o la seua derivació a altres centres.

De la tromba marina ha informat el Sistema de Notificació d’Observacions Atmosfèriques Singulars (Sinobas), de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), a través del seu compte de Twitter.

El fenomen, gravat per uns afeccionats a la meteorologia, s’ha registrat sobre les 10.50 hores d’aquest dijous en el Camí de les Oliveres i en el marc del temporal de vent i pluges que assota la Comunitat Valenciana i que ha obligat a suspendre les classes en més de 80 municipis.

La tromba marina s’ha desplaçat durant un quilòmetre aproximadament terra endins i ha anat acompanyada per una forta tempesta de pluja.

L’alcalde ha assenyalat que en el seu camí pel centre del municipi ha provocat danys materials en mobiliari urbà, arbres i vehicles. De moment, no s’ha reportat danys personals.

PublicitatAVL Sant Vicent Ferrer Juega Limpio Orihuela