Un turista italià és agredit prop de l’hotel Els Monges Palace d’Alacant

L'ambulància va haver de traslladar al ferit de l'agressió a l'Hospital General on li van diagnosticar doble fractura de la mandíbula

El turista italià Giuseppe Fortuna de 53 anys, el dia 14 d’aquest mes, va patir un intent de robatori amb agressió. En el forcejament va rebre una forta punyada en la mandíbula trencant-li diverses peces dentals segons consta en el comunicat metge. Després de la primera exploració en l’Hospital General d’Alacant se li cita per a l’endemà per a una operació quirúrgica en l’Hospital de Sant Joan Els fets van ocórrer mentre aquest turista allotjat en l’Hotel Els Monges Palace passejava amb la seua parella just després d’haver sopat en un restaurant que fa cantonada en la plaça de l’Ajuntament. Quan estaven prop de l’hotel entre les 10 i les 11 de la nit, cinc homes joves amb edats entre 30 i 35 anys els van assaltar per a robar-los. Un dels quals li va propinar una punyada en la mandíbula inferior sent atés pel servicis sanitaris que ho van traslladar en ambulància fins a l’hospital.

italià Actualitat Valenciana
Giuseppe Fortuna

Segons relata el turista italià, per a ell va ser un atac bàrbar i que mai li havia succeït gens igual en els cinc anys que ve visitant Alacant i tota la seua província. En la intervenció quirúrgica en l’Hospital de Sant Joan li han col·locat tres plaques de Titani i arreglat peces dentals danyades, ja que, en el diagnòstic de l’Hospital General diu que ha patit “doble fractura mandíbula”. Al lloc de l’agressió també va acudir la policia nacional que va prendre declaracions als implicats de l’agressió. Aquest tipus d’agressió es descarta que siga per algun tipus d’odi al forà, encara que cal no oblidar, que segons dades de la Comissió Interministerial d’Estrangeria del Ministeri de l’Interior, Alacant acapara el nombre més gran de residents estrangers, comptabilitzant en tota la província, segons dades del 2017 de la Diputació d’Alacant, uns 325.120 totals de residents estrangers dels quals, 8.034 ocupant el país numere 12 en la taula per davant de països com França es troba Itàlia. Alacant és la tercera província amb més estrangers d’Espanya per darrere de Madrid i Barcelona segons matisa l’informe d’aquesta comissió.

PublicitatAVL

Esta publicació està disponible en : Valencià