Un viatger procedent d’Istanbul, passatger huit milions de l’Aeroport de València

La celebració de l'arribada del passatger huit milions ha consistit en un "acte simbòlic que reflecteix el notable creixement de viatgers durant els últims anys".

Publicitat

Un viatger d’un Boeing 737-900 de la companyia Turkish Airlines procedent d’Istanbul s’ha convertit en el passatger huit milions de l’aeroport valencià de Manises, segons ha informat AENA en un comunicat.

El director de l’Aeroport, Joaquín Rodríguez, ha rebut el passatger a peu d’avió. Amb esta xifra, l’aeroport valencià ha registrat un nou rècord històric, després d’aconseguir l’any passat els 7,7 milions de viatgers.

PublicitatRovira  

La celebració de l’arribada del passatger huit milions ha consistit en un “acte simbòlic que reflecteix el notable creixement de viatgers durant els últims anys”. S’aconsegueix una “xifra històrica” en unes instal·lacions que ja van tancar 2018 amb rècord de trànsit en registrar 7.769.897 passatgers, un 15,2 per cent més que l’any anterior, segons AENA.

Després d’anunciar-li la notícia, el director li ha fet entrega d’un cartell commemoratiu i un obsequi consistent en una peça de ceràmica de Manises. Per part de la companyia aèria, han estat presents el seu director d’Operacions a València, Remzi Cosar; el director de Màrqueting a València, José Calvo, i la responsable Comercial per a la zona Llevant, Marina Fresneda.

L’aerolínia ha obsequiat al passatger amb dos bitllets Business a Istanbul, per a poder volar amb un acompanyant el 2020. En representació de la destinació València, han assistit el director de la Fundació Visit Valencia, Antonio Bernabé i huit falleres majors –una per cada milió de passatgers– de la Federació de Falles de 1ªA.

La companyia Turkish Airlines enllaça l’Aeroport de València amb Istanbul amb una freqüència diària, que s’incrementa a dos dilluns, dijous i diumenges. Per a València i tota l’àrea d’influència de l’aeroport, esta gran connectivitat amb Turquia suposa a més una important via de connexió amb Àsia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela