Un xiquet de 4 anys i tres adults ferits en dos accidents a Castelló

Tots els ferits han sigut traslladats a l'Hospital General de Castelló.

Un xiquet de 4 anys i tres adults han resultat ferits este dimecres en dos accidents diferents ocorreguts en carreteres de Castelló.

Segons ha indicat en Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències de la Generalitat (CICU), el primer sinistre s’ha produït a les 10 del matí, entre una moto i cotxe, en la carretera CV-18 dins del terme de la capital de la Plana.

Rovira  

Fins al lloc s’ha desplaçat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i l’equip sanitari ha assistit a una dona de 41 anys per policontusions, que després també ha sigut traslladada a l’Hospital General de Castelló, segons les mateixes fonts.

El segon accident ha ocorregut passades les 12.30 hores del migdia, en el qual s’han vist implicat dos turismes. El sinistre també es localitzava dins del terme municipal de Castelló, en la carretera de l’Alcora i en ell han resultat ferits un jove de 26 anys, una dona de 41, i un xiquet de 4 anys.

Segons el CICU, el servei d’Emergències ha mobilitzat una unitat de SVB l’equip sanitari de la qual ha assistit als tres ferits: a l’home de 26 anys per contusió toràcica; a la dona de 41 anys per policontusions; i al xiquet de 4 anys per lesions superficials. Posteriorment, els tres ferits han sigut traslladats a l’Hospital General de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela