7:55 am - Saturday, 8 August 2020

‘Una ciutat és el reflex de totes i tots els que l’habitem’ de Fernando Pascual Moscardó

- Publicidad -Reciplasa

Moscardó: "Cal treballar per conscienciar la població de la importància de cuidar i gestionar el tema del fem"

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Alzira pateix una mancança de civisme en l’àmbit de la deposició del fem. Moltes zones de la nostra ciutat, especialment els polígons industrials, es converteixen en abocadors incontrolats. Enderrocs, deixalles o el fem domèstic formen part de la imatge d’Alzira, més sovint del que caldria, i això no es pot permetre.

Cal treballar per conscienciar la població de la importància de cuidar i gestionar el tema del fem. Hem d’aprendre a fer-ho. S’han realitzat una gran quantitat de campanyes des de l’Ajuntament per educar-nos en matèria de fem, de reciclatge…

Alzira és una ciutat amb una àmplia possibilitat d’acollir-se a les diverses maneres a l’hora de desfer-nos de deixalles o fem: servei de recollida gratuïta de cartó comercial, amb la finalitat de millorar la imatge de la ciutat i evitar l’acumulació de caixes de cartó a voltant dels contenidors, a més d’alliberar capacitat als contenidors blaus per a la recollida del paper i cartó generat en l’àmbit domèstic.

Servei municipal d’arreplega de trastos. Un servici que, amb avís previ dels ciutadans, es dedica a retirar tots els efectes voluminosos rebutjats i dipositats a la via pública, i es retiren també dels carrers tots aquells efectes abandonats de manera indiscriminada i fruit de l’incivisme. A estos serveis esmentats cal sumar en primavera i estiu el d’arreplega de poda domiciliària i residus vegetals. Sols cal telefonar al 962417454 perquè ens faciliten el dia i l’hora de recollida.

Pel que fa als enderrocs, cal dipositar-los a l’ecoparc, per evitar així deixar-los abandonats en qualsevol solar o zona fora del nucli urbà. Si no es fa així, les sancions poden arribar fins als 3.000 euros. Hem d’esborrar la imatge dels abocadors incontrolats del terme municipal disseminats en diverses zones com la Portella de Severino, el Racó de les Vinyes, el Pont de l’Estret, la Garrofera, o els Tolls.

El civisme deu imperar, sobretot quan des de la Regidoria de Serveis i Obres Públiques de l’Ajuntament es dona la possibilitat d’acollir-se als diversos serveis que s’ofereixen per tal de mantindre neta la nostra ciutat, la qual cosa passa per la col·laboració de totes i tots. Depén de nosaltres, ens hem de conscienciar i treballar per una ciutat més neta i sostenible. Tenim tots els mitjans possibles per a poder fer-ho.

La nostra ciutat mereix veïns i veïnes compromesos en matèria de neteja, fem i reciclatge. Cuidem d’Alzira, treballem per ella. Una ciutat neta és el reflex de totes i tots els que l’habitem.

Autor: Fernando Pascual Moscardó. Regidor de Serveis i Obres Públiques

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

344 nous casos de coronavirus, 9 brots i 30 ingressats en només un dia

D'esta manera, en estos moments hi ha actius 2.073 casos, la qual cosa suposa un 9,08% del total de positius.

Burjassot suma dos brots més de 7 persones

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen dels brots han sigut per reunions socials.

Declarat un brot de coronavirus amb 4 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

Declarat un brot de coronavirus amb 7 casos en Algemesí

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià