28.2 C
Valencia

Una empresa ofereix fer el teòric de conduir gratis per Instagram

Els professors impartiran classes en línia diàries i obertes per a ajudar a totes les persones que vulguen traure's del permís de conduir.

- Publicitat -AVL

Davant la situació excepcional que estem vivint al nostre país provocada per l’expansió del COVID-19, el RACC està treballant més que mai per a complir la seua missió d’estar al costat de les persones.

Una de les mesures que ha posat en marxa naix en les autoescoles del RACC, pioneres a Europa en l’ús de les noves tecnologies per a la formació de conductors. Des d’aquesta setmana, els seus professors imparteixen classes diàries de teòrica a través del perfil d’Instagram @RACCautoescuela, traient partit de les possibilitats que donen les xarxes socials i oferint el coneixement del seu equip de professionals a totes les persones que el requerisquen.

El Club ofereix aquest servei de manera gratuïta i oberta a tots, independentment de si són alumnes o no de les autoescoles del RACC, perquè puguen avançar en l’obtenció del permís de conduir sense moure’s de casa i amb la voluntat d’ajudar a tots aquells que estaven estudiant per a traure’s el carnet, o que han decidit començar a fer-lo mentre dura el confinament domiciliari.

Cada dia en directe de 12h a 13h, de dilluns a dijous, un professor explicarà un tema del temari teòric del permís B. Els divendres els dedicarà a contestar les preguntes i dubtes que tinguen els alumnes i realitzarà qüestionaris tipus test amb ells, també en directe.

La xarxa d’autoescoles del RACC és la més gran de l’Estat i l’any passat va formar a més de 10.800 alumnes, compta amb 70 autoescoles i 230 vehicles.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,750FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.

Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 24 al 28 de maig de 2021

Fira València retarda la pròxima edició de Cevisama a maig de 2021.

Normalització Lingüística llança el GIF de Vila-real per a donar visibilitat al nom correcte de la ciutat

Amb l'objectiu d'ajudar a la difusió i visibilitat d'estos GIF animats, els departaments municipals amb xarxes socials pròpies l'incorporaran hui a les seues publicacions.
- Advertisement -

: Valencià