28.2 C
Valencia

Una falla cremarà un furgó amb 50 milions d’euros

La comissió fallera Mossén Sorolla-Corona cremarà un furgó groc inspirat en el Dioni amb 50 milions d'euros.

- Publicitat -AVL

La comissió fallera Mossén Sorell-Corona cremarà un furgó groc inspirat en el Dioni amb 50 milions d’euros.

La falla ha presentat el disseny del seu monument que se centra en el mític furgó blindat del Dioni. En l’acte han cremat bitllets de 100 euros en un bidó com es pot veure en este vídeo pujat a Twitter per Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.

La falla del sector El Carme se centrarà en un furgó blindat de color groc inspirat en el conegut Dioni. El Dioni va protagonitzar un surrealista robatori a un banc en els anys 80. En el vehicle apareixerà pintat un grafiti que posarà «Jo per a ser feliç vull un camió». Un homenatge a la cançó de Sabino Méndez ‘Quiero un camión’ que interpretava Loquillo y los Trogloditas.

L’Estudi Yinsen, encarregat del disseny del monument, ha elaborat bitllets de 100 euros amb la imatge de les torres de Serrans per a l’ocasió. És a dir, els bitllets que apareixen dins el furgó i acabaran cremats estan ja fora del curs legal.

La falla Mossén Sorell-Corona continua així sent una passarel·la de creadors aliens al món de les falles. En esta ocasió, l’estudi valencià Yinsen serà l’encarregat de dissenyar les falles gran i infantil. El productor del disseny tornarà a ser el taller de Manolo Martín, que durant estos últims tres anys ha col·laborat estretament amb la comissió.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,754FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Trovam, la Fira Valenciana de la Música, sobreviu a l’any COVID

La huitena edició d'esta fira que se celebrarà a Castelló del 11 al 14 de novembre, abordarà les conseqüències de la COVID-19 en la indústria musical i gran part dels debats i les activitats professionals tindran com a objectiu establir camins i línies de recuperació i desenvolupament del ram.

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.
- Advertisement -

: Valencià