Una falla recrea la lluita d’Ani, una xiqueta que va guanyar la batalla al càncer

Ani, una xiqueta que va guanyar la batalla al càncer, protagonitza la figura d'una falla solidària de València dedicada a la Casa Ronald McDonald, on va estar allotjada un temps.

Ani, una xiqueta que va guanyar la batalla al càncer, protagonitza la figura d’una falla solidària de València dedicada a la Casa Ronald McDonald, on va estar allotjada un temps.

Esta xiqueta de la localitat valenciana de Bellreguard simbolitza optimisme, il·lusió, alegria i victòria. “Ani genera esperança”, destaca la fundació en un comunicat.

Per açò, l’artista faller ‘Chucky’ utilitza la figura d’Ani com a imatge central d’una preciosa obra d’art para la falla Carrera Malilla-Illa Cabrera de València.

Sota el lema ‘Nostra nova llar’, el seu monument principal pretén visibilitzar el treball de l’organització i homenatjar els xiquets valents i lluitadors que s’allotgen en les seues instal·lacions.

La iniciativa pretén que tothom es contagie d’estos valors i ret homenatge als qui lluiten per guanyar batalles tan difícils com la que al seu moment va guanyar Ani.

Per a aconseguir-ho, la Casa Ronald Mcdonald convida a “presumir de solidaritat fallera” i omplir els carrers de mocadors roses amb la imatge d’Ani. Amb un preu de tres euros, la recaptació es destinarà íntegrament a seguir allotjant famílies que ho necessiten.

CatalanSpanish