Una pastera amb deu immigrants arriba a les costes del Campello

Una pastera ha arribat durant la vesprada d’este divendres a les costes del Campello (Alacant) amb deu immigrants a bord, dos d’ells menors, que han estat trasllats a la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat.

La Creu Roja d’Alacant ha mobilitzat a les 18.30 hores fins a la localitat alacantina a un equip de quatre persones entre sanitaris, conductor d’ambulància i traductor.

En un primer moment, es van interceptar a vuit persones a bord de l’embarcació, dues d’elles menors i tots homes, segons han informat a Europa Press fonts de Creu Roja. Així mateix, set d’aquestes persones procedeixen d’Algèria i una altra de Palestina. Tots es trobaven en bon estat de salut, tret d’algun cas d’hipoglucèmia lleu, habitual després de llargues travessies sense ingerir aliments. De moment, cap ha precisat traslladar-se a un centre sanitari.

Posteriorment, s’han localitzat dues persones més per la Vila, que també van ser traslladades fins a la caserna de la Guàrdia Civil del Campello per rebre assistència.

Entre el material desplaçat per atendre els immigrants s’inclouen kits de vestuari (roba nova per poder canviar-se ja que solen venir mullats), articles d’higiene, mantes, aigua, aliments energètics.

CatalanSpanish