Una persona morta en l’incendi d’un habitatge a Almassora

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut en un incendi d'habitatge ocorregut en la vesprada del dilluns a Almassora, i en el qual ha mort una persona.

Publicitat

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha intervingut en un incendi d’habitatge ocorregut en la vesprada del dilluns a Almassora, i en el qual ha mort una persona.

L’avís s’ha rebut a les 16.24 hores de la vesprada, i en ell s’alertava d’un incendi d’un habitatge al carrer Boqueras de la localitat d’Almassora. Fins al lloc s’han desplaçat dues dotacions del Parc de Plana Baixa (Nules).

PublicitatRovira  

L’incendi s’ha produït en un habitatge situat en la tercera planta d’un edifici de tres altures, on el foc ha afectat dues estades del habitatge, i el fum a la totalitat a més de les confrontants de l’edifici, que havia sigut desallotjat per la Policia Local i la Guàrdia Civil per prevenció.

A l’arribada dels bombers, van localitzar a una persona a l’interior de l’habitatge, de la qual s’ha confirmat que estava morta. Paral·lelament, els Bombers van procedir a l’extinció de l’incendi, i van localitzar també a un gos que es trobava sense vida.

A més, el SAMU va haver d’atendre a una persona per inhalació de fum i a una altra per crisi d’ansietat. La Guàrdia Civil es fa càrrec de la investigació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela