sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Una veïna de Bétera denúncia amenaces des del Facebook d’una candidata de Vox en nom d’un càrrec de l’OTAN

Al mateix temps el tinent coronel també va posar en coneixement de les autoritats la utilització del seu nom i rang militar.

Una dona de Bétera ha denunciat unes amenaces que suposadament havia rebut en una xarxa social a nom d’un tinent coronel de la Caserna General Terrestre d’Alta Disponibilitat de l’OTAN i est ha interposat una altra denúncia contra esta dona en la qual s’afirma que qui va realitzar estos comentaris va ser la seua esposa, María Dolores Guillén, que està en la llista de Vox a les eleccions municipals d’esta localitat.

En el comentari que va rebre esta dona des del compte en Facebook de la candidata de Vox, i que va motivar la primera denúncia –a la qual ha tingut accés Europa Press–, deien coses com: «Et puc deixar el cony del revés, tros de rabosa. I et puc manar a uns quants amics més perquè gaudis com la truja que eres. Es poden quedar el cony i el cul com un abeurador d’ànecs, tros de gossa», i la insultava anomenant-la «tros de bruta» i «carallot».

Al principi del comentari, qui escrivia el text deia: «Sóc el marit de la propietària d’aquest Facebook« i posava el seu nom en esta xarxa social per si la denunciada volia contactar amb ell. No obstant això, en la denúncia que ha interposat el tinent coronel, per injúries i que ha sigut facilitada per Vox València, l’home afirma que este comentari el va realitzar la seua esposa usant el seu nom després d’un missatge de la denunciant.

Segons la denúncia del tinent coronel, el comentari responia a un altre que la dona li havia fet a la candidata de Vox i que deia: «Vinga, a veure si hi ha sort i el comandant té temps per a tu i et pega una pols», un missatge que en la segona denúncia es considera «insultant, vexatori i despectiu» cap al tinent coronel i la seua esposa.

El militar declara en la seua denúncia que la dona «va començar a increpar i insultar» a la seua esposa perquè en ser «afiliada/simpatitzant de Vox» considera que és «feixista», i que els comentaris «van anar pujant de to i sent molt agressius i despectius». A més, assenyala que la dona va accedir al perfil de la seua esposa i, per a «atacar», va fer al·lusió al fet que té un fill negre i un altre discapacitat, per la qual cosa «ser de Vox no té diagnòstic».

El tinent coronel també denuncia que la dona va accedir al perfil de la candidata de Vox per a agafar una imatge d’ell i publicar-la en el seu propi compte acompanyat del nom, cognoms i càrrec del militar, així com del missatge que havia escrit l’esposa.

En la denúncia assenyala a més que 118 persones van compartir la publicació, entre «insults» i missatges relacionats amb la seua condició de membre de les Forces Armades. A més, en alguns dels comentaris, segons la denúncia, desconeguts s’ofereixen explícitament a quedar amb el militar, la qual cosa el tinent coronel entén com una «amenaça a la seua integritat física».

Així mateix, afirma que els fets i «comentaris insultants» han causat que «la seua esposa patisca una constant crisi d’ansietat» i haja hagut de ser atesa en Urgències, on diu que li han prescrit ansiolítics.

Últimas noticias

Contenido relacionado