Una vintena de relats competeixen pel Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

Un total de 19 participants lluitaran per ser guardonats amb el 25 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, per a rebre un premi dotat amb 4.000 euros i l'edició de l'obra en Bromera, editorial col·laboradora.

Un total de 19 participants lluitaran per ser guardonats amb el 25 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida, per a rebre un premi dotat amb 4.000 euros i l’edició de l’obra en Bromera, editorial col·laboradora.

La persona guanyadora de la vinté cinquena edició del guardó serà anunciada aquest divendres, en una gala que se celebrarà en l’escenari de la piscina d’Alfarrasí, a partir de les 21.30 hores, detalla la mancomunitat comarcal en un comunicat.

A l’acte assistiran els escriptors dels 19 relats, a més del president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar; conseller de Cultura en la Mancomunitat i alcalde d’Alfarrasí, Fede Vidal; Josep Gregori, d’Edicions Bromera, i el sotsdirector de Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria de Cultura, Vicent Moreno.

La gala serà “una nit màgica”, en la qual gaudiran de la literatura, en un acte acompanyat de la música d’Ad Libitum. “El premi s’ha convertit en una de les cites imprescindibles del món cultural a la Vall d’Albaida”, ha sostingut el conseller de Cultura, al mateix temps que ha convidat la ciutadania de la comarca a acudir a aquest acte “tan enriquidor i tan nostre”.

ValenciàEspañol