Una xiqueta de 8 anys ferida a la cocatedral de Logronyo per despreniments de rebles per les obres d’un edifici annex

Diverses telefonades de particulars han alertat prop de les 13.30 hores del succés, que ha obligat el trasllat de la menor al Servici d'Urgències de l'Hospital Sant Pere de Logronyo

Una xiqueta valenciana de huit anys ha resultat ferida aquest dilluns en una cama mentre visitava la Cocatedral de la Redona, en ser colpejada per uns rebles despresos com a conseqüència d’unes obres que es realitzaven en un edifici annex al temple.

Una grua propietat d’una empresa constructora que estava duent a terme unes obres al costat de la seu ha colpejat un dels pinacles, que s’ha desprès i xocat contra una de les cúpules de la Concatedral, la qual cosa ha provocat la caiguda d’uns rebles en l’interior, que han colpejat la menor, segons han informat la Diòcesi de Calahorra i la Calçada-Logronyo i SOS Rioja 112.

Diverses telefonades de particulars han alertat prop de les 13.30 hores del succés, que ha obligat el trasllat de la menor al Servici d’Urgències de l’Hospital Sant Pere de Logronyo.

D’altra banda, des de la Diòcesi han lamentat l’incident ocorregut i han desitjat una “ràpida recuperació” a la xiqueta per les ferides causades pel despreniment. A més, han informat que tant els tècnics de l’Ajuntament de Logronyo com de la Diòcesi de Calahorra i La Calçada-Logronyo han engegat ja un pla per a reparar la cúpula danyada.

CatalanSpanish