La Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim dona la benvinguda als sis nous músics

El Teatre Municipal va acollir ahir el concert especial en honor a la patrona dels músics.

La Unió Musical Santa Cecilia de Benicàssim va iniciar ahir el programa d’activitats per a celebrar la festivitat de la patrona dels músics. La banda, encapçalada pel seu president Jordi Domènech Gambaro i dirigida per Eloísa Domínguez Carrasco, va celebrar el dia d’ahir amb la posada de llarg dels nous músics i el concert especial en honor a Santa Cecilia. La comitiva oficial, encapçalada per l’alcaldessa, Susana Marqués, va acudir al Espai de la Música Mestre Vila des d’on es va iniciar la cercavila amb el qual la comitiva va anar recollint als sis nous músics i que són: Roser Simó Bayot (flauta), Mia Chappell Pascual (clarinet), Pablo Nicolau Monzó (clarinet), Paula Murria González (saxòfon), Javier Ramon Gil (saxòfon) i Andrea Marquez Tyrrell (violoncel).

La banda municipal va oferir un concert dividit en dues parts i la pedra angular del programa, i obligada en el repertori de qualsevol banda de música, va ser la Primera suite per a banda militar de Gustav Holst. L’obra dels mítics Queen, “The show must go on” va ser interpretada per les huit flautes (Clara JaraboBeatriz Aymerich, Lidia Aparici, Verónica Espinosa, Carla Costa, Víctor Vives, Adriana Narganes i Roser Simón, el contrabaix Quim Ortells i el bateria Diego Domènech. A més, la música festera com la marxa mora Als Berebers de José Rafael Pascual-Vilaplana tampoc va faltar en el repertori que la banda municipal va oferir als assistents en el Teatre Municipal en un concert que també va comptar amb la col·laboració de Virginia Alonso, Emili González i Sergi Vilar, de la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Benicàssim.

La programació en honor a Santa Cecilia continuarà el dijous 21 novembre amb una missa a l’Església Sant Tomás de Villanueva a les 19.00 hores i el divendres 22, dia de la patrona, el Espai de Música Mestre Vila acollirà les audicions de Santa Cecilia.

CatalanSpanish