La Universitat Jaume I cobreix el 97,85% de les places oferides a nou estudiantat per al curs 2019/2020

Medicina, el doble grau en ADE i Dret, i Infermeria són les titulacions amb la nota de tall més alta amb un 12,832, un 11,384 i un 10,726 respectivament

La Universitat Jaume I ha cobert provisionalment el 97,58% de les 2.893 places de nou ingrés oferides per al pròxim curs acadèmic després que ha finalitzat l’única convocatòria de preinscripció en les titulacions oficials, amb una adjudicació del 100% de les places en 27 de les seues titulacions.

La Facultat de Ciències de la Salut ha cobert de nou el 100% de la seua oferta. El Grau en Medicina continua sent la titulació amb major llista d’espera de la Universitat i la nota de tall més alta. En la resta de centres, destaca el 98,18% de les places cobertes a l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, on els graus més sol·licitats han estat el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs,  el Grau en Enginyeria Informàtica i el Grau en Química. A la Facultat de Ciències Humanes i Socials s’han cobert el 97,33% de les places amb els graus en Mestre d’Educació Primària i Mestre d’Educació Infantil i el grau en Comunicació Audiovisual com els més sol·licitats. Per últim, a la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques el percentatge d’ocupació de les places és del 96,30% sent els graus més sol·licitats el Grau en Criminologia i Seguretat, el Grau en Dret i el Grau en Administració d’Empreses. També destaca un any més la bona acceptació del Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret que, per al que serà el seu tercer curs, ha cobert les 30 places oferides.

La vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, ha mostrat la seua satisfacció amb aquests resultats que representen un increment de places cobertes respecte el curs passat on l’UJI va cobrir el 95% de les places oferides. «Hem incrementat el percentatge de places cobertes respecte l’any passat i hem cobert la totalitat de les places en la majoria de les titulacions, no sols en l’àmbit de ciències de la salut, sinó també en altres àrees com les titulacions vinculades a les árees STEM: ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Considere que és una bona notícia» ha assenyalat la vicerectora.

Quant a les notes de tall, Medicina continua com la titulació amb la nota de tall més alta, amb un 12,838; seguida del Doble Grau en Administració d’Empreses i Dret, amb un 11,384; el Grau en Infermeria, amb un 10,726; el Grau en Matemàtica Computacional, amb un 10.664 i el Grau en Traducció i Interpretació, amb un 10,569.

Les reclamacions als resultats de preinscripció es podran realitzar per via telemàtica del 15 al 17 de juliol, mentre que l’alumnat admès formalitzarà la matrícula del 16 al 19 de juliol segons el dia i l’hora assignats presencialment o a través de la web. El 22 de juliol es realitzarà el recompte de vacants i els dies 24 i 25 de juliol la matrícula presencial i no presencial de vacants.

L’estudiantat que es matricule en la Universitat Jaume I comptarà amb facilitats per a efectuar el pagament de l’import de la seua matrícula, com ara el fraccionament en un màxim de set terminis o les convocatòries pròpies de l’UJI d’ajudes per a la matrícula.

ValenciàEspañol