19.3 C
Valencia

La Universitat Jaume I ajorna el pagament del rebut de matrícula d’abril a 5.200 estudiants

La rectora de l'UJI, Eva Alcón, explica que, amb la suspensió de l'emissió d'este últim rebut, es pretén "ajudar a els estudiants i les seues famílies davant l'impacte econòmic que està tenint la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19".

- Publicitat -AVL

El Consell de Direcció de la Universitat Jaume I ha aprovat l’ajornament del rebut de matrícula corresponent al mes d’abril per als 5.200 alumnes d’estudis de Grau i Màster que van optar per la modalitat de pagament en set terminis. La rectora de l’UJI, Eva Alcón, explica que, amb la suspensió de l’emissió d’este últim rebut, es pretén “ajudar a els estudiants i les seues famílies davant l’impacte econòmic que està tenint la crisi sanitària i social provocada per la Covid-19”.

Alcón subratlla que “com a universitat pública de Castelló hem de fer tot el possible per garantir que ningú renuncie a la seua formació per raons econòmiques i entenem que, en esta difícil situació que estem vivint, la millor decisió és ajornar este últim pagament”.

Segons l’acord del Consell de Direcció, no es passarà el cobrament del rebut d’abril a cap alumne que havia triat el fraccionament de la matrícula en set pagaments sense necessitat de presentar cap sol·licitud. Quan la situació de la Covid-19 se suavitze, es tornarà a emetre el pagament. Si les conseqüències de la Covid-19 impedeixen a les famílies fer front al pagament quan es torne a emetre el rebut, la Universitat estudiarà habilitar una convocatòria per a sol·licitar ajudes amb justificació documental.

Cal destacar que l’abonament fraccionat de la matrícula en set rebuts és la modalitat de pagament majoritària entre els estudiants de la Universitat Jaume I.

La rectora Eva Alcón reitera que “la Universitat Jaume I és sensible amb la situació que està generant esta pandèmia en l’àmbit laboral i en el teixit econòmic del nostre territori. Per tant, dins de les nostres possibilitats, contribuirem a mitigar eixe impacte amb mesures com l’ajornament de l’emissió del rebut d’abril”.

Per últim, Alcón recorda que “l’equitat en l’accés als estudis superiors és un principi bàsic de la nostra Universitat que ve recollit en el Pla d’Acció de Govern 2019-2020 com a millor garantia per a construir una societat amb més igualtat d’oportunitats”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,627FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià