18.9 C
Valencia

Les universitats avaluaran les assignatures del segon semestre de forma no presencial

Les universitats públiques valencianes avaluaran totes les assignatures del segon semestre de forma no presencial i mantindran el calendari acadèmic.

- Publicitat -AVL

Les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital han insistit en la col·laboració per a garantir una correcta avaluació no presencial de l’alumnat i per a mantenir el calendari acadèmic sense cap modificació.

Este acord l’han aconseguit en una reunió que han mantingut per videoconferència, amb la finalitat d’estudiar les recomanacions del Ministeri d’Universitats i d’actuar de manera conjunta i coordinada de cara a la finalització del curs acadèmic i de l’avaluació de l’alumnat.

Durant la reunió, la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digita, Carolina Pascual, ha anunciat un augment de les beques salari per a arribar a més estudiants universitaris, al mateix temps que ha indicat que també es reduiran els requisits acadèmics per a graus en les beques de la Generalitat d’ajuda a l’estudi, amb una reducció del percentatge de crèdits necessaris per a poder optar a elles.

A més, també s’ha abordat la bretxa digital entre l’alumnat universitari, especialment la relacionada amb la connexió a Internet i l’amplada de banda necessària per a continuar amb la docència en línia i acabar el curs. En este sentit, la consellera i els rectors s’han mostrat disposats a col·laborar per a trobar solucions a esta situació, “amb l’objectiu que cap alumne es quede sense poder rebre la seua formació per este motiu”, ha indicat Pascual.

D’altra banda, la Conselleria ha anunciat la pròrroga dels contractes del personal investigador de caràcter predoctoral (ACIF); les subvencions del Programa Santiago Grisolía (GRISOLIA); les subvencions per a la contractació de personal investigador en fase postdoctoral (APOSTD); i les subvencions per a la contractació de personal de suport vinculat a un projecte de transferència tecnològica (APOTIP).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià