Uns 2.000 socialistes de Castelló podran participar en la consulta sobre l’acord de Govern a UP

El secretari general del PSPV de Castelló, Ernest Blanch, anima a la participació “per a dir-li a l'extrema dreta que seguim en peu”.

Quasi dos mil socialistes de la província de Castelló estan cridats a participar en la consulta a la militància sobre l’acord de govern entre el PSOE i Unides-Podem que tindrà lloc dissabte que ve 23 de novembre. Segons explica la secretària d’organització del PSPV-PSOE de Castelló, Estíbaliz Pérez, “el cens del partit a 18 de novembre era de 1.929 afiliats, als quals cal sumar els membres de Joves Socialistes, que són al voltant de 50”.

El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, ha fet una crida a la participació “per a dir-li a l’extrema dreta que seguim en peu” i que “davant el discurs de l’odi, nosaltres dialoguem i arribem a acords”. “Només amb un govern progressista es continuaran fent polítiques transformadores, feministes, ecologistes, que lluiten per la igualtat, la justícia social i per l’estat del benestar”, ha afegit Blanch.

Els i les socialistes podran emetre el vot de manera online o presencialment en les seus habilitades per a tal efecte, en cada agrupació comarcal (Ports-Maestrat, Alcalatén-Millars, Plana Alta, Plana Baixa i Alt Palància).

Per a poder participar en la consulta a través de la web és necessari donar-se d’alta en la plataforma mipsoe.es i sol·licitar la inscripció en el procés. Una vegada obtinguda, el dret a vot telemàtic es podrà realitzar els dies 22 i 23 de novembre. Demà a les 20.00 hores acaba el termini per a demanar el vot online. Referent a això, Pérez afegeix que “la seu provincial situada al carrer Carcaixent, 31 de Castelló de la Plana ha posat a la disposició dels militants un ordinador per a poder realitzar el procés”.

Per als qui opten per la fórmula presencial, la jornada de votació serà el dissabte 23 de novembre en les seus del PSOE. El lloc, l’hora de celebració i duració de la mateixa serà determinat i comunicat per cada agrupació als militants. El vot serà individual, directe i secret.

Finalitzat el termini previst per a la votació (el dissabte 23 de novembre a les 20.00 hores) es procedirà al recompte de vots.

La Comissió Executiva Federal va aprovar el procés de consulta dilluns passat 18 de novembre en relació a l’acord de Govern aconseguit, i la pregunta concreta que es planteja és: “Dones suport a l’acord aconseguint entre el PSOE i Unides Podem per a formar un Govern progressista de coalició?”.

CatalanSpanish