13.3 C
Valencia

La UPV impartirà el Grau en Enginyeria Física i el Grau en Enginyeria Informàtica Industrial i Robòtica

El Consell de Govern ha aprovat hui els informes de validació i les memòries de verificació de les noves titulacions

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

A més, s’ha donat llum verda als màsters universitaris en Ramaderia de Precisió i en Mecànica de Fluids Computacional

El Consell de Govern de la Universitat Politècnica de València ha aprovat hui els informes de validació i les memòries de verificació del Grau en Enginyeria Física i del Grau en Enginyeria Informàtica Industrial i Robòtica.

- Publicitat -

Les dos noves titulacions, segons apunta el vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació, Eduardo Vendrell, “han de ser autoritzades primer pel Consell d’Universitats i posteriorment per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. Si es compta amb l’autorització abans del pròxim estiu, començarien a impartir-se en el pròxim curs 2021-2022”.

Grau en Enginyeria Física

El Grau en Enginyeria Física, que s’impartirà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació, està dissenyat per a proporcionar la formació oportuna en física i enginyeria de les comunicacions que permeta capacitar a l’estudiantat per a la investigació, el desenvolupament i la innovació en l’àmbit de les comunicacions integrades amb els avanços en fotònica i nanotecnologia. Inicialment tindrà una oferta de 75 places.

- Publicitat -

Els ingressats en este títol estaran preparats per a treballar en empreses de tecnologies d’avantguarda en els camps de les comunicacions, la biofísica, la computació, la nanotecnologia, l’electrònica i la fotònica.

Grau en Enginyeria Informàtica Industrial i Robòtica

El Grau en Enginyeria Informàtica Industrial i Robòtica s’impartirà tant a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (on s’oferiran 75 places) com a l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (50 places).

- Publicitat -

Este nou títol té com a objectiu la formació de professionals competents amb profunds coneixements d’Enginyeria Informàtica i Robòtica, capaces d’abordar el desplegament de la Indústria Intel·ligent o Indústria 4.0, un paradigma de fabricació industrial en la qual tots els sistemes productius estan fortament informatitzats i interconnectats.

Nous màsters

D’altra banda, el Consell de Govern ha donat llum verda també les memòries de verificació de dos nous títols de postgrau: el Màster Universitari en Ramaderia de Precisió i el Màster Universitari en Mecànica de Fluids Computacional.

Centre d’Investigació en Direcció de Projectes, Innovació i Sostenibilitat (PRINS)

Finalment, en un altre ordre de coses, el Consell de Govern de la UPV ha aprovat la creació del Centre d’Investigació en Direcció de Projectes, Innovació i Sostenibilitat (PRINS), l’origen de la qual està en el Grup d’Investigació de Disseny i Direcció de Projectes del Departament de Projectes d’Enginyeria de la UPV.

José Capilla, vicerector d’Investigació, Innovació i Transferència, apunta que es tracta “d’un grup d’investigadors molt puixant que està apostant per un nou enfocament dels projectes en enginyeria, orientats cap a l’eficiència energètica i la sostenibilitat”.

PRINS reuneix un total de 13 investigadors amb experiència i trajectòria en la col·laboració amb el teixit industrial més pròxim, professionals de capital social i presència en xarxes internacionals, amb potencial per a captar fons competitius europeus.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,025FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià