13.8 C
Valencia

Urbanisme començarà l’ampliació de voreres a les avingudes Pérez Galdós, Giorgeta i Sant Agustí

Sandra Gómez: “Hem de garantir que es duguen a terme en condicions de màxima seguretat i es puguen mantindre les distàncies”.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Gómez ha explicat que València recuperarà espai públic amb mesures urgents perquè la ciutadania puga realitzar desplaçaments a peu o activitats a l’aire lliure amb la seguretat suficient en el desconfinament. Per a això es començarà amb projectes sobre els quals hi ha un alt consens ciutadà. La vicealcaldessa ha indicat que “la primera intervenció es durà a terme sobre un dels principals eixos de la ciutat, conformat per les avingudes Pérez Galdós i Giorgeta, el qual es transformarà en un itinerari per als vianants molt important per al nou urbanisme postCovid”.

A partir del 2 de maig està previst que es puguen realitzar passejos però, ha remarcat, “hem de garantir que es duguen a terme en condicions de màxima seguretat i es puguen mantindre les distàncies”, ha afirmat. “Estos treballs de recuperació són molt importants i anem començar amb aquells ja estudiats amb els veïns i veïnes, i continuarem impulsant altres espais i itineraris a la ciutat les següents setmanes>”, ha afegit Gómez.

- Publicitat -

Així, ha anunciat que la intenció és començar “com més prompte millor ” les intervencions a les avingudes de Pérez Galdós i Giorgeta i a la plaça de Sant Agustí. “Els dos projectes estan ja treballats, i Desenvolupament Urbà disposa de les plantes viàries per a poder actuar i recuperar espai públic per als vianants”, ha explicat.

En el cas de Pérez Galdós i Giorgeta, s’eliminarà un carril de circulació per sentit per a ampliar les voreres, que passaran de dos metres d’amplària a una distància voltant de quatre metres entre voreres. A més, el carril bus tindrà 4,20 metres i serà compartit amb un carril bici unidireccional en cada sentit. “Esta actuació començarà amb la col·locació d’elements provisionals de separació del trànsit per a garantir la seguretat dels vianants, i anirà seguida de l’adequació de les parades d’autobús i d’actuacions de pintura” ha comentat la regidora.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià