18.1 C
Valencia

Urgent: “Es busca personal d’infermeria per a geriàtrics de tota la província de Castelló”

Més del 10% de les ofertes de treball actuals a la província de Castelló que publica Labora són demandes de personal sanitari amb urgència de diplomats en infermeria, personal per a residències de la tercera edat i metges de medicina familiar a localitats de l'interior on resulta impossible cobrir les vacants.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Més del deu i mig per cent (10,6%) de les ofertes actuals que gestiona el Servei d’Ocupació Labora Castelló a tota la província són per buscar personal d’infermeria. En especial, personal per a treballar en centres residencials de majors. De fet, com a exemple, de les 132 ofertes de treball totals que publica este dimarts 13 d’octubre, la web oficial de recerca d’ofertes, catorze responen a perfils sanitaris que no massa vegades utilitzen esta via per la recerca de personal.

Normalment són les borses de treball de col·legis oficials i de sindicats, les que més moviment registren. Però la ‘migració‘ de molts professionals d’estos sectors a la Sanitat Pública i l’emergència que va provocar la situació de la pandèmia COVID-19 junt el gran número de persones que després d’anys inscrits en borses laborals eren cridats, ha fet que la necessitat de cobrir els llocs s’estengué també a esta via, tradicionalment, no massa explotada en este sector.

- Publicitat -

Junt el personal d’infermeria requerit, en la seua gran majoria per a centres geriàtrics al que se sumen també altres demandes d’auxiliars, cal dir que a la província de Castelló destaquen també les nombroses ofertes per “metge de família” en localitats de l’interior, (Montán, Cinctorres). Es tracta de llocs on habitualment ja s’han denunciat en més d’una ocasió carències en els serveis sanitaris però que ara veuen més que mai com eixa necessitat d’assistència sanitària en un moment de brots COVID (“Contrato por acúmulo de tareas”) a tot el territori i on es recomana prudència i a vegades confinament preventiu, resulta inviable si ni tan sols hi ha accés a serveis sanitaris bàsics dins de la mateixa comarca.

A més, cal afegir també, que moltes d’estes ofertes, no són noves, segons indiquen dades de demandes publicades ja a l’estiu, però no queden cobertes i ara, a les que falten per cobrir es sumen altres per fer front a les necessitats reals de falta de personal sanitari.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,011FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declaració oficial de Puig amb les noves mesures de restricció COVID

Restricció de la mobilitat nocturna de 12 a 6 del matí, reunions limitades a 6 persones, tancaments d'espais públics i jardins a les 10, limitació horària hostaleria i prohibició de venda d'alcohol entre les 10 de la nit i les 8 del matí són les principals mesures.

L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte

Castelló implantarà dues línies de transport en barris perifèrics

L'alcaldessa destaca que s'adquiriran vehicles 'verds' per a millorar i fer més eficient i sostenible el transport públic

Un dron i vehicles camuflats vigilaran el compliment de les mesures sanitàries a Borriana

• Des d'aquest divendres la Policia Local intensifica el dispositiu preventiu per a impedir la realització de botellons i controlar el distanciament social i la utilització de mascaretes

Paterna desplegarà un dispositiu especial de control de possibles festes privades en Halloween

El Comité de Seguiment de la COVID-19 de l'Ajuntament de Paterna s'ha reunit hui per a analitzar la situació de la ciutat davant l'evolució del coronavirus i ultimar el dispositiu municipal de control i seguretat davant l'arribada de Halloween i el Dia de Tots els Sants.
- Advertisement -

: Valencià