Sara Usó acumularà el poder absolut de les festes i no posa data per a una assemblea

Després de la destitució fulminant de Bellido, la regidora no ha anunciat encara la convocatòria de l'Assemblea de Festes, l'òrgan encarregat d'escollir el president de la Junta de Festes.

La regidora de Festes acumularà tot el poder en matèria de Festes. Després de proposar la destitució de Juanvi Bellido, estarà al capdavant de la Junta de Festes i també del Patronat. Usó no ha convocat l’Assemblea de Festes per tal de tornar el món de la festa a la seua vida independent del poder polític.

Usó va reunir-se ahir amb representants de la Junta per anunciar que no iniciaria un procés per a escollir un nou president i que seria ella la que estiguera al capdavant de l’òrgan representatiu del sector fester. De fet, tot pareix indicar que no es planteja convocar a l’Assemblea de Festes fins passades la Magdalena i les eleccions autonòmiques.

La independència de les festes s’havia mantingut en l’Ajuntament de Castelló des que en 1988 l’alcalde socialista Daniel Gozalbo va aprovar els estatuts de la Junta de Festes que reconeixia la seua independència per a desenvolupar les festes de la ciutat.