17.3 C
Valencia

Més de 442.000 usuaris resolen dubtes en la web aulasegura.es abans de la tornada al ‘cole’

Este web de consulta per a dubtes i preguntes inclou els protocols de seguretat, higiene i protecció establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19, què cal fer en cas de detecció de contagis i respon a preguntes freqüents que es generen sobre la tornada a classe.

- Publicitat -AVL

Un total de 442.847 usuaris van visitar la web de la Conselleria d’Educació aulasegura.es la setmana abans de la tornada al cole per aclarir dubtes i consultar les noves normes. El web inclou preguntes freqüents sobre la tornada a classe amb les mesures de seguretat, higiene i protecció establides en els centres educatius i en tan sols set dies de funcionament ha estat consultada per milers de persones.

A més, qui han buscat informació en este lloc web han navegat per les diferents árees, ja que, segons dades de la Conselleria, s’han consultat més d’un milió i mig de planes, en concret 1.654.325 planes vistes, sent el dia 1 de setembre el que més consultes es van registrar.

- Advertisement -

Cal recordar que Educació va activar el web aulasegura.es en què es posa a la disposició de la comunitat educativa valenciana tota la informació sobre la tornada a l’escola en condicions de màxima seguretat en este atípic curs 2020-2021, el passat dia 31 d’agost.

El web inclou els protocols de seguretat, higiene i protecció establits en els centres educatius per a fer front a la COVID-19, què cal fer en cas de detecció de contagis i respon a preguntes freqüents que es generen sobre la tornada a classe.

A més, aulasegura.es disposa d’un centre d’atenció telefònica per a atendre dubtes també telefònicament.

Entre la informació que es pot trobar en aulasegura.es hi ha l’obligatorietat de l’alumnat a partir de sis anys de portar mascareta tant en els espais comuns com a les aules. L’ús d’esta mesura de protecció també és obligatori en tot moment per al professorat i per al personal no docent.

En aulasegura.es també s’explica que l’organització de l’alumnat en les aules des d’Infantil fins a 2n de Primària és en grups de convivència estables de màxim 20 alumnes com a norma general. Són grups d’alumnes que, per l’edat, a l’aula, al pati i al menjador no guarden entre ells la distància interpersonal d’1,5 metres.

En les diverses finestres del web es pot trobar informació sobre l’ús de mascaretes, el control de la temperatura, la mobilitat dins del recinte educatiu, les mesures de desinfecció dels centres, com està organitzat el menjador i el transport escolar, quin és l’horari lectiu de l’alumnat, què és l’espai COVID-19 de cada centre o com es du a terme la coordinació entre el centre educatiu i el seu centre de salut de referència.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià