Més de 1.000 usuaris usen el whatsapp municipal a Benaguasil

Des que s'habilitara fa 9 mesos el servei de missatges a través de l'aplicació whatsapp de l'Ajuntament de Benaguasil, 1.055 persones s'han subscrit ja a aquest canal de comunicació. 

Des que s’habilitara fa 9 mesos el servei de missatges a través de l’aplicació whatsapp de l’Ajuntament de Benaguasil, 1.055 persones s’han subscrit ja a aquest canal de comunicació.

Es tracta d’un servei mitjançant el qual tot aquell veí que el sol·licita rep informació dels bàndols, actuacions municipals, avisos urgents, agenda cultural, esportiva i d’oci de l’Ajuntament.

“Els més de 1.000 subscriptors confirmen la bona acceptació que ha tingut aquesta nova eina de comunicació posada en funcionament per a oferir de forma ràpida i gratuïta tota la informació d’interés que afecta al municipi”, ha manifestat el regidor de l’àrea Stephane Soriano.

Aquest servei està configurat com una llista de distribució unidireccional, i per a donar-se d’alta en el servei cal emplenar el formulari d’inscripció disponible en la (OAC) Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o en la pàgina web de l’Ajuntament.

ValenciàEspañol