7.3 C
Valencia

El V Premi “Vila de Teulada” de Narrativa Juvenil 2020 ja té guanyador

L'Alcaldessa Rosa Vila i el Regidor de Cultura, Alejandro Llobell van informar telefònicament el guanyador i li van donar l'enhorabona pel premi.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El deu de juliol es va reunir a la Biblioteca Pública Municipal de Teulada el Jurat del V Premi “Vila de Teulada” de Narrativa Juvenil 2020, que estava integrat per Josep Vt. Torró Soriano, guanyador del IV Premi de Narrativa Juvenil Vila de Teulada de 2019, Josep Vicent Lozano Seser, escriptor i representant de l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta i de la MACMA, i Carolina Borràs Barberà, representant d’Edicions Bromera, sota la presidència del Sr. Regidor de Cultura, Alejandro Llobell Dalmau, assistit pel Tècnic de Gestió Cultural, en funció de Secretari del Jurat, Jaume Buigues i Vila.

Després d’un minuciós examen de les obres presentades, el Jurat acorda, per unanimitat, concedir el Premi de Narrativa Juvenil valorat en 3.500,00 € a l’obra “Carrer 722”, presentada sota el pseudònim de Marina Kent, que una vegada oberta la plica resulta ser de l’autor Mariano Casas Gómez. El treball guardonat es publicarà en un dels segells Grup Bromera.

L’Alcaldessa Rosa Vila i el Regidor de Cultura, Alejandro Llobell van informar telefònicament el guanyador i li van donar l’enhorabona pel premi.

L’objectiu d’este certamen públic que convoca l’ajuntament de Teulada és el de promoure i estimular la creació literària d’obres narratives en prosa d’alta qualitat literària, de tema lliure, escrites en valencià, i destinades especialment a despertar el gust per la lectura entre la població juvenil de 13 a 17 anys.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià