23.2 C
Valencia

CNT convoca una vaga de 3 dies en la planta càrnica de productes Florida a Almassora

El Sindicat ha convocat vaga els dies 20, 21 i 22 de març, exigint a l'empresa que s'avinga a negociar la regularització de la situació dels treballadors i treballadores de Servicarne per a complir amb les resolucions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

- Publicitat -AVL

El Sindicat ha convocat vaga els dies 20, 21 i 22 de març, exigint a l’empresa que s’avinga a negociar la regularització de la situació dels treballadors i treballadores de Servicarne per a complir amb les resolucions de la Inspecció de Treball i Seguretat Social.

La situació irregular dels treballadors i treballadores que presten serveis en la planta de Productes Florida a Almassora ha arribat al seu límit. Des que la Inspecció de Treball i Seguretat Social determinara que l’empresa s’havia estat aprofitant de la falsa cooperativa Servicarne per a mantindre treballadors/as sense drets laborals, la situació ha empitjorat substancialment.

Després de la Inspecció, la Seguretat Social va formalitzar l’alta en el Règim General a tots els falsos/as cooperativistes però, hui dia, continuen prestant serveis a través de Servicarne, ja que Productes Florida es nega a contractar-los directament –en contra del criteri del Ministeri d’Ocupació i de la pròpia Seguretat Social, que ja ha interposat una demanda d’ofici sol·licitant el reconeixement de la relació laboral.

Per tot això, des de CNT creiem que ha arribat el moment que l’empresa s’assega a dialogar i a buscar solucions per a regularitzar aquesta lamentable situació que està perjudicant el conjunt de la plantilla, respectant els drets laborals. Existeixen alternatives viables amb el mínim perjudici empresarial i la vaga pretén servir d’advertiment per a la cerca de solucions sense la negativa reiterada de l’empresa a negociar amb la representació sindical legalment constituïda.

CNT ha convocat aquesta primera vaga com l’inici de les mobilitzacions que s’estan organitzant per als pròxims mesos, sense descartar la possibilitat de convocar vagues de major durada. La central sindical espera que impere la voluntat de diàleg com més prompte millor, perquè aquesta situació és insostenible per als treballadors/as i per a l’empresa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.

Sanitat prorroga durant 21 dies més les mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana des de dilluns que ve

La Comunitat Valenciana registra 707 nous casos de coronavirus i 688 altes a pacients

L’AVL reivindica la figura literària de Carmelina Sánchez-Cutillas

Dona rebel, apassionada, lluitadora, forta, a més d’escriptora excepcional de les lletres valencianes del segle XX han sigut alguns dels molts qualificatius pronunciats en la Jornada Feminari en homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, Escriptora de l’Any 2020, organitzada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania
- Advertisement -

: Valencià