València afronta una nova jornada de doble vaga en el transport públic

Aquest dilluns coincideixen de nou els aturs convocats pels sindicats en Metrovalencia i en l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, que han provocat en jornades anteriors aglomeracions dels usuaris en les estacions i parades i en els recorreguts.

PublicitatAVL

Aquest dilluns coincideixen de nou els aturs convocats pels sindicats en Metrovalencia i en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València, que han provocat en jornades anteriors aglomeracions dels usuaris en les estacions i parades i en els recorreguts.

A primera hora, a les huit, comença l’atur en els autobusos de l’EMT, fins a les 10 del matí, que serà quan done inici l’atur programat en el metro fins a les tres de la vesprada, segons els calendaris aprovats pels sindicats convocants.

PublicitatRovira  

L’atur d’aquest dilluns en Metrovalencia s’anava a desenvolupar alhora que una concentració de treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) prevista per a les 11.00 hores en la plaça de Manises, davant el Palau de la Generalitat, per a mostrar el seu malestar per no tindre un conveni col·lectiu com la resta del sector públic i demanar la mediació en el conflicte amb la direcció de l’empresa.

Però la citació per part de la direcció d’FGV al comité de vaga a una reunió a les 10.00 hores d’aquest matí ha portat a desconvocar aquesta protesta.

Els sindicats, conscients de les queixes que causen aquests aturs entre els passatgers, reiteren que la vaga es planteja en defensa dels drets d’un conveni just per als treballadors d’FGV.

Ja a la vesprada, tornarà a haver-hi aturs en l’EMT de 16 a 18 hores, uns aturs que es repetiran el dimarts de la setmana pròxima, dia 12.

Publicitat