La 15 K València Nocturna Banco Mediolanum concentrarà a uns 10.000 corredors

La prova té eixida a les 22.30 hores en l'avinguda Enginyer Manuel Soto i compta amb un recorregut de 15.000 metres

Publicitat

Dissabte que ve 8 de juny arriba a València la 15 K València Nocturna Banco Mediolanum. La prova té eixida a les 22.30 hores en l’avinguda Enginyer Manuel Soto i recorrerà en horari nocturn els principals carrers de la ciutat. Es preveu que al voltant de 10.000 corredors i corredores participen en esta carrera de 15.000 metres.

La carrera recorre les grans avingudes i carrers de València com l’Albereda, la Gran Via Marqués del Túria o l’avinguda de França. Així mateix, la prova disposa de huit animacions entre les quals es troben batucades i grups de música.

PublicitatRovira  

Els participants que s’hagen inscrit poden recollir el seu dorsal en la Fira del Corredor el divendres 7 de juny de 10.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 20.00 hores; i el dissabte 8 de juny de 10.00 hores a 19.00 hores en les Drassanes del Grau. D’altra banda, aquelles persones que vulguen participar, poden aconseguir els últims dorsals en l’esmentada fira a un preu de 20€. Juntament amb la inscripció, es pot realitzar una aportació solidària a favor de la Creu Roja de 2 €.

La 15k València Nocturna Banco Mediolanum és una prova organitzada per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i guardonada amb l’etiqueta de bronze de l’Associació de Federacions Internacionals d’Atletisme (IAAF), que en esta edició busca aconseguir la de plata.

Durant el transcurs de la carrera es comptarà amb un ampli dispositiu de Policia Local així com de voluntaris al llarg de tot el circuit. A més, en la web oficial s’ha disposat un apartat amb la informació essencial referida als principals talls de via, els horaris de pas de la carrera i consells per a acompanyants. No obstant això, la principal premissa que es trasllada als ciutadans és que eviten utilitzar el cotxe particular a partir de les 21.30 hores i que aposten per l’ús del transport públic.

PublicitatJuega Limpio Orihuela