Detingut un home per abusar d’una menor d’edat a València

La víctima i l'ara detingut es van conéixer al febrer i al juliol, pel que sembla, la va convéncer per a mantindre relacions sexuals

Civil

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 33 anys, d’origen paraguaià, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor d’edat de 15 anys. L’ara detingut hauria aconseguit després de cinc mesos de relació mantindre relacions consentides amb la menor.

Els fets van ocórrer a València quan els agents van ser requerits per la Sala del 091 perquè acudiren a un bar on hi havia un home denunciat per abús sexual.

Els policies van acudir immediatament al lloc i després d’identificar a l’home van comprovar que el dia anterior havia sigut denunciat en una comissaria de la ciutat per abús sexual a una menor d’edat.

Els agents van esbrinar que l’home havia conegut a la menor d’edat al febrer d’enguany i després de cinc mesos, i després de pel que sembla insistir i convéncer-la, havia aconseguit mantindre relacions sexuals amb ella. Les relacions s’haurien produït una vegada a la setmana en un domicili.

Els policies després de les comprovacions pertinents ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.

Publicitat