7.7 C
Valencia
6:55 pm - martes, 7 abril 2020
- Publicitat -Reciplasa

L’Ajuntament destina més de 1.400.000 euros per a potenciar les ajudes de València Activa

- Publicidad -

«Impulsem i consolidem l'ecosistema emprenedor valencià, fent costat a aquells col·lectius amb major dificultat d'accés a l'activitat econòmica”, afirma la regidora Pilar Bernabé.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

L’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació llança, a través de València Activa, la línia d’ajudes municipals ‘València Activa 2020’, a la qual es destinen 1.404.000 euros amb l’objectiu de “potenciar i consolidar l’ecosistema emprenedor valencià per a fomentar la promoció econòmica en el terme municipal de València i el suport a aquells col·lectius amb major dificultat d’accés a l’activitat econòmica”, segons ha detallat la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé.

Bernabé ha reivindicat la necessitat de “donar suport a les empreses i persones emprenedores perquè constitueixen un dels principals motors per a dinamitzar l’economia valenciana, donada la seua capacitat de generar ocupació i el seu potencial per a creació de valor”.

D’esta manera, s’ha posat en marxa un programa que ordena les Ajudes València Activa en una ‘Convocatòria de suport als sectors econòmics productius 2020’ que aglutina les ajudes Crega, Consolidart, Emprén, Impuls Econòmic, Empra i Comerç i Hostaleria.

La línia d’Ajudes València Activa Crea, a la qual es destinen 204.000 euros, té com a fi estimular i fomentar la creació d’activitat empresarial creativa i cultural en el terme municipal de València, per mitjà d’ajudes destinades a recolzar en els inicis de l’activitat econòmica a aquelles persones que hagen generat recentment una alta en el règim especial de treballadors autònoms en algun dels epígrafs recollits en la seua convocatòria. El termini de presentació d’estes sol·licituds va del 2 al 31 de març de 2020.

Les Ajudes València Activa Consolidart, que compten amb una quantia de 100.000 euros, podran sol·licitar-se també del 2 al 31 de març de 2020, i tenen com a objecte fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica, per mitjà d’ajudes destinades a afavorir la consolidació empresarial dels sectors creatius i culturals en el terme municipal de València.

Per part seua, les Ajudes València Activa Emprén, a les quals es reserven 600.000 euros, busquen estimular i fomentar la creació d’activitat empresarial en el terme municipal de València, per mitjà d’ajudes destinades a recolzar en els inicis de l’activitat econòmica a aquelles persones que hagen generat recentment una alta en el règim especial de treballadors autònoms. Les sol·licituds per a esta ajuda es podran presentar del 31 de març al 30 d’abril de 2020.

Les Ajudes València Activa Impuls Econòmic, a les quals es destinen 200.000 euros, naixen amb el propòsit de fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica, per mitjà d’ajudes destinades a afavorir la consolidació empresarial en el terme municipal de València. En este cas, el termini de presentació de sol·licituds va del 4 al 29 de maig de 2020.

Les Ajudes València Activa Emplea, a les quals es reserven 200.000 euros, que compten amb un el termini de sol·licitud del qual estarà actiu també del 4 al 29 de maig de 2020, té com a objectiu fomentar l’ocupació estable i de qualitat per mitjà d’ajudes econòmiques destinades a afavorir la contractació indefinida inicial a temps complet o la conversió d’un contracte de duració determinada en un contracte indefinit a temps complet en el terme municipal de València, així com fomentar la inserció laboral de col·lectius amb major dificultat d’accés al mercat de treball.

Finalment, amb les Ajudes València Activa amb el Comerç i l’Hostaleria del districte de Ciutat Vella i el barri del Plà del Remei, a les quals es destina una quantia de 100.000 euros, es pretén fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica per mitjà d’ajudes destinades a la innovació i dinamització d’aquells locals comercials i hostalers que estiguen situats en el districte de Ciutat Vella o en el Barri del Pla del Remei. Estes ajudes podran sol·licitar-se del 4 de maig al 29 de maig de 2020.

Rovira

També te pot interessar

Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

Últimes notícies

Borriana repara la pasarel·la del Clot

Una pala mecànica i operaris reposen aquest matí la passarel·la de terra en la desembocadura del riu Anna, al Clot.

Publicacions de l’UJI ofereix més de 200 obres en descàrrega gratuïta

Publicacions de la Universitat Jaume I, l'editorial universitària de Castelló, creada juntament amb la institució el 1991, compta amb més d'un miler...

El Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó trasllada la seua 37a edició

La multitudinària cita a la plaça Major prevista per als dies 8 i 9 de maig s'ajorna "per responsabilitat".

Labora ofereix cursos gratuïts online a aturats i treballadors en situació d’ERTO

L'alumnat que supere aquesta formació online rebrà un diploma d'aprofitament en l'especialitat cursada.

L’OMS avisa que alguns tipus de màsqueres poden ser una font potencial d’infecció

D'altra banda, l'organisme de les Nacions Unides ha recordat que totes les màsqueres, de la mateixa manera que les bates, guants o ulleres s'han d'esterilitzar.