27.3 C
Valencia

L’Ajuntament destina més de 1.400.000 euros per a potenciar les ajudes de València Activa

«Impulsem i consolidem l'ecosistema emprenedor valencià, fent costat a aquells col·lectius amb major dificultat d'accés a l'activitat econòmica”, afirma la regidora Pilar Bernabé.

- Publicitat -AVL

L’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació llança, a través de València Activa, la línia d’ajudes municipals ‘València Activa 2020’, a la qual es destinen 1.404.000 euros amb l’objectiu de “potenciar i consolidar l’ecosistema emprenedor valencià per a fomentar la promoció econòmica en el terme municipal de València i el suport a aquells col·lectius amb major dificultat d’accés a l’activitat econòmica”, segons ha detallat la regidora d’Emprenedoria i Innovació Econòmica, Pilar Bernabé.

Bernabé ha reivindicat la necessitat de “donar suport a les empreses i persones emprenedores perquè constitueixen un dels principals motors per a dinamitzar l’economia valenciana, donada la seua capacitat de generar ocupació i el seu potencial per a creació de valor”.

D’esta manera, s’ha posat en marxa un programa que ordena les Ajudes València Activa en una ‘Convocatòria de suport als sectors econòmics productius 2020’ que aglutina les ajudes Crega, Consolidart, Emprén, Impuls Econòmic, Empra i Comerç i Hostaleria.

La línia d’Ajudes València Activa Crea, a la qual es destinen 204.000 euros, té com a fi estimular i fomentar la creació d’activitat empresarial creativa i cultural en el terme municipal de València, per mitjà d’ajudes destinades a recolzar en els inicis de l’activitat econòmica a aquelles persones que hagen generat recentment una alta en el règim especial de treballadors autònoms en algun dels epígrafs recollits en la seua convocatòria. El termini de presentació d’estes sol·licituds va del 2 al 31 de març de 2020.

Les Ajudes València Activa Consolidart, que compten amb una quantia de 100.000 euros, podran sol·licitar-se també del 2 al 31 de març de 2020, i tenen com a objecte fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica, per mitjà d’ajudes destinades a afavorir la consolidació empresarial dels sectors creatius i culturals en el terme municipal de València.

Per part seua, les Ajudes València Activa Emprén, a les quals es reserven 600.000 euros, busquen estimular i fomentar la creació d’activitat empresarial en el terme municipal de València, per mitjà d’ajudes destinades a recolzar en els inicis de l’activitat econòmica a aquelles persones que hagen generat recentment una alta en el règim especial de treballadors autònoms. Les sol·licituds per a esta ajuda es podran presentar del 31 de març al 30 d’abril de 2020.

Les Ajudes València Activa Impuls Econòmic, a les quals es destinen 200.000 euros, naixen amb el propòsit de fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica, per mitjà d’ajudes destinades a afavorir la consolidació empresarial en el terme municipal de València. En este cas, el termini de presentació de sol·licituds va del 4 al 29 de maig de 2020.

Les Ajudes València Activa Emplea, a les quals es reserven 200.000 euros, que compten amb un el termini de sol·licitud del qual estarà actiu també del 4 al 29 de maig de 2020, té com a objectiu fomentar l’ocupació estable i de qualitat per mitjà d’ajudes econòmiques destinades a afavorir la contractació indefinida inicial a temps complet o la conversió d’un contracte de duració determinada en un contracte indefinit a temps complet en el terme municipal de València, així com fomentar la inserció laboral de col·lectius amb major dificultat d’accés al mercat de treball.

Finalment, amb les Ajudes València Activa amb el Comerç i l’Hostaleria del districte de Ciutat Vella i el barri del Plà del Remei, a les quals es destina una quantia de 100.000 euros, es pretén fomentar, impulsar i donar suport a l’activitat econòmica per mitjà d’ajudes destinades a la innovació i dinamització d’aquells locals comercials i hostalers que estiguen situats en el districte de Ciutat Vella o en el Barri del Pla del Remei. Estes ajudes podran sol·licitar-se del 4 de maig al 29 de maig de 2020.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,710FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de Castelló estableix quatre dies de treball presencial i una jornada de teletreball

El diputat de Recursos Humans, Santiago Agustí, explica que amb esta resolució revisable d'adaptació a la nova realitat es pretén garantir la salut dels treballadors i els usuaris.

Moncofa sol·licita a la Generalitat que inicie ja les obres del centre de salut i l’ampliació de serveis

L'alcalde es reuneix amb representants de Conselleria per a conéixer la marxa d´este projecte tan important per al municipi.

Detenen a una dona per maltractar a l’anciana a la qual cuidava al seu domicili

La sospitosa va propinar puntades a la víctima, de 90 anys i malalta d'Alzheimer.

Onda reinventa la Fira de Sant Miquel i suma nous comerços

Tendes d'electrodomèstics, de ceràmica artística o d'esports s'han sumat enguany a esta fira del comerç que en lloc de concentrar les casetes d'expositors en un mateix lloc planteja una ruta per les tendes amb sortejos de vals regal.

Una línia de Tram connectarà Alacant amb l’hospital de Sant Joan

Ximo Puig ha anunciat esta mesura en el Ple de les Corts Valencianes.
- Advertisement -

: Valencià