7.606 persones participaran en les activitats de la Universitat Popular de València

Entre el 12 i 16 de setembre s'obrirà el termini de matrícula de les places vacants

Universitat Popular València
Actualitat Valenciana

7.606 persones ja tenen la seua plaça assignada dins de la programació formativa de la Universitat Popular de València. Una oferta que en este curs 2018-19 s’ha diversificat i ampliat tant en nombre de cursos com en temàtiques, en passar dels 21, en el període lectiu anterior a més de 40 per a este. Del 5 al 9 de setembre es procedirà a realitzar les matrícules de les persones admeses a la preinscripció.

Entre el 12 i 16 de setembre s’obrirà el termini de matrícula de les places vacants que queden en els diferents grups, i a partir del 19 hi haurà matrícula oberta per a les persones en llista d’espera o el públic en general. Les activitats que no tenen caràcter anual eixiran a partir de setembre, són les que es presenten amb la denominació del programa ‘Coordenades. Aules obertes’.

La Universitat Popular (UP) va registrar un total de 13.372 preinscripcions i 8.324 persones preinscrites en el sorteig de les places realitzat a juny, amb 8.392 places oferides. En este sentit, s’ha de tindre en compte que cada persona interessada podia triar un màxim de tres activitats. El sorteig de les places es va realitzar mitjançant un sistema informàtic que garantix la igualtat en l’accés de les persones.

Pel que fa als preus públics, enguany s’ha ajustat el preu de les activitats curtes, que en molts casos és menor, i es mantenen els preus de les activitats anuals: 25 euros per a les activitats que es consideren de formació bàsica per a l’accés a la ciutadania de les persones (Educació general i bàsica, Espanyol per a persones estrangeres i Informàtica, entre d’altres) i 55 per a la resta.

La programació es distribueix fonamentalment en tres línies d’actuació: activitats anuals, de setembre a juny, activitats del programa ‘Coordenades. Aules obertes’, de format curt i temàtiques molt variades i noves, i el projecte #Culturup, de gestió d’activitats culturals per als grups de persones matriculades en qualsevol centre i activitat.

Viure en Valencià
Amb una oferta de 24 cursos de valencià, els centres de la UP també impartiran una nova edició de ‘Viure en valencià’ dins del programa ‘Coordenades. Aules obertes’. Els cursos s’impartiran entre els mesos de gener i juny de 2018 en dues modalitats, ‘Valencià Nivell II’ per a la preparació dels B2 i C1 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià i ‘Valencià A1’ per a la preparació del nivell més bàsic i amb expedició de certificat oficial. Tots els cursos tindran un preu públic de 25 euros.

Publicitat