19:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

València actualitza el plànol dels carrils bici de la ciutat en la web i l’app del consistori

“Estem renovant les infraestructures del carril bici a la nostra ciutat, fent-ne de noves, i reparant aquelles que s’havien deixat sense cap atenció durant tants anys”, ha afirmat el regidor de Mobilitat Sostenible. Per a Giuseppe Grezzi, “fer de València un model de ciutat avançada, a la mida de les grans ciutats europees, implica oferir alternatives de mobilitat sostenibles, que propicien un entorn amable, i on els diferents tipus de transport tenen la seua cabuda”. Segons ha apuntat el regidor, “el que cal fer, al mateix temps, és difondre les opcions de transport públic i bicicleta perquè tots els veïns i veïnes de la ciutat puguen triar”.

Així, dins de la pàgina web de l’Ajuntament es pot trobar un plànol que s’actualitza amb cada nova obra, o amb cada nou itinerari que s’obri als usuaris. La ruta de la pàgina web per a accedir a este plànol és www.valencia.es; a continuació, s’ha d’accedir a l’apartat de “Mobilitat”; després s’ha de seleccionar en la columna de l’esquerra la pestanya “Altres descàrregues” i, finalment, “Bicicleta”.

També es poden trobar, entre altres coses, consells d’utilització del carril bici i normes de circulació per a bicicletes. “La seguretat, tant dels ciclistes com de la resta de vianants és fonamental, i per això difonem unes normes bàsiques per a millorar la convivència entre totes les persones que interactuen en l’espai públic, també quan van en bici”.

Una altra possibilitat és consultar el plànol actualitzat a través de l’App València seleccionant “Mapes municipals” i la capa “Itineraris ciclistes”.

Últimas noticias

Contenido relacionado