16:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

València adapta l’accés a les parades de l’emt en la devesa que no eren accessibles per a persones amb mobilitat reduïda

El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha destacat que esta intervenció municipal se suma a moltes altres realitzades durant este mandat “per fer més fàcil la vida de les persones que habiten en esta zona de la nostra ciutat i facilitar-los a totes i a tots l’accés als servicis necessaris”, com per exemple la il·luminació de les parades de l’EMT a la Devesa per a una major seguretat a l’entrar i eixir dels autobusos que es va realitzar ja fa alguns mesos.

L’adaptabilitat de les parades de l’EMT era una vella reivindicació del veïnat de la Devesa i de molts visitants que accedeixen al Parc Natural en autobús, ja que les persones amb mobilitat reduïda no podien accedir i descendir amb facilitat de les parades. “Amb esta actuació donem eixida a esta demanda i a més, afavorim que les persones amb mobilitat reduïda i també la resta de la ciutadania no usen el cotxe per a accedir al cor del bosc de la Devesa. Ara ho tenen un poc més fàcil”, ha declarat Campillo.

Les parades adaptades donen servici a les persones residents de la urbanització de Gavines i a molts visitants de la zona que volen gaudir de les rutes pel bosc de la Devesa. L’actuació, a banda de la instal·lació de la passarel·la, hi ha inclòs la poda dels arbres pròxims a esta zona de pas entre les parades i el pas de vianants, llevant així branques baixes i seques, que dificultaven el pas de vehicles i persones.

Últimas noticias

Contenido relacionado