Detingut un home per agredir a dues persones en un local a València

Els fets van ocórrer a les 01 hores quan la patrulla actuant va ser comissionada per la Sala del 092 perquè un home havia agredit a una cambrera

Publicitat

Agents d’UCOS (Unitat de Convivència i Seguretat) de la Policia Local de València van detindre en la matinada del dimarts a un home de 44 anys per agredir presumptament a dues persones en un local del Passeig Neptú.

Els fets van ocórrer a les 01 hores quan la patrulla actuant va ser comissionada per la Sala del 092 perquè un home havia agredit a una cambrera.

PublicitatRovira  

Quan els agents es van personar en el lloc, es van entrevistar amb un testimoni que va corroborar els fets i va assenyalar a un grup de persones, entre les quals es trobava el presumpte autor dels fets.

Posteriorment van prendre declaració de l’amo del local que va informar la patrulla que aquells als quals va assenyalar el testimoni anteriorment, havien assetjat a una de les cambreres del local pel qual tant ell com un altre client van recriminar al grup de persones la seua actitud, per aquest motiu un d’ells va agredir a l’empleada i al client.

Les dues víctimes van ser traslladades a un centre mèdic per a rebre assistència mentre que el presumpte autor dels fets va ser detingut i traslladat a la Inspecció Central de Guàrdia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela