Detingut un home de 22 anys per agredir a la seua parella 20 a València

La parella va ser localitzada per la zona trobant l'home en el sòl simulant haver perdut el coneixement

Civil

Agents de la 5a Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut a un home de 22 anys per un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua parella, una jove de 20 anys. Els fets van ocórrer dissabte passat al voltant de les 03.20 hores quan una patrulla va ser requerida per la Sala del 092 per a acudir al barri de Campanar on, pel que sembla, s’estava produint una agressió entre un home i una dona.

A l’arribada de la patrulla, la parella no es trobava en el lloc però un testimoni va informar que un home havia agredit a una dona propinant-li diverses punyades i puntades en l’estómac. Poc després, la parella va ser localitzada per la zona trobant l’home en el sòl simulant haver perdut el coneixement mentre la jove de 20 anys plorava en una parada d’autobús dient que a la seua parella no li passava res i que estava simulant un atac.

També va afegir que s’havien agredit mútuament sent una situació habitual entre ells que augmentava quan bevien en la relació de dos anys amb convivència que mantenien. Una versió que va confirmar la seua parella que va ser detingut mentre ella va ser traslladada a un centre sanitari on se li va estendre un comunicat de lesions.

Publicitat