Detingudes nou persones després d’agredir-se en un bar de València on es van llançar taules, tamborets i botelles

La renyina suposadament es va iniciar quan part d'un grup va començar a increpar diverses dones que anaven en l'altre i que no els van contestar al que els preguntaven

Agents de la Policia Nacional van detindre dissabte passat a la nit nou homes d’entre 19 i 42 anys com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària, després d’agredir-se mútuament en un bar del districte de Trànsits de València on, a l’arribada dels efectius, estaven llançant-se cadires, tamborets, botelles, taules i material de l’establiment.

Part dels ara detinguts així com dues persones que estaven en el bar i que no participaven en la baralla van resultar ferits com a conseqüència dels fets, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat. La renyina suposadament es va iniciar quan part d’un grup va començar a increpar diverses dones que anaven en l’altre i que no els van contestar al que els preguntaven.

Rovira  

Els fets van ocórrer la nit del dissabte quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un bar del districte de Trànsits on, pel que sembla, hi havia una forta baralla entre un grup nombrós de persones.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar com un grup d’homes s’estaven llançant taules, tamborets, botelles i mobiliari de l’establiment, encara que van aconseguir separar les dues parts i els van traure a l’exterior. L’establiment va quedar regirat i amb danys materials.

Segons la Policia, part dels participants en la baralla presumptament van començar a increpar unes dones que es trobaven amb altres persones en el bar i, en no atendre’ls o contestar-los al que els estaven preguntant, un d’ells hauria colpejat per l’esquena un dels homes de l’altre grup, la qual cosa va donar origen a la renyina.

Els policies van sol·licitar assistència sanitària per a alguns dels presumptes participants, ja que presentaven ferides que precisaven sutura per a la seua curació. A més, un home i una dona que no havien participat en la baralla van resultar ferits en impactar-los objectes del bar que havien sigut llançats per la resta.

Després de realitzar diverses comprovacions, els agents van detindre els nou homes com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària. Els detinguts, sis d’ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela