Detinguts cinc joves després d’una agressió en una zona d’oci de València

Les víctimes van ser traslladades a un hospital de València, ja que presentaven diverses lesions

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir de matinada a cinc joves, de 22 i 37 anys, com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària, després d’agredir a altres tres en els voltants de plaça Hondures en el districte de Marítim de València. A l’arribada dels policies la zona estava plena de cristalls fracturats en trossos xicotets i dos dels homes en el sòl, que van ser traslladats a un hospital.

Els fets van ocórrer al voltant de les quatre de la matinada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren als voltants d’un local d’oci del districte de Marítim de València, on un grup molt nombrós de persones s’estaven agredint violentament, utilitzant armes blanques i botelles.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar a dos grups, un d’ells format per cinc persones que eren els agressors i un altre format per tres persones que presentaven diverses lesions i dos dels seus membres es trobaven tombats en el sòl, així com la zona estava plena de cristalls fracturats en trossos xicotets.

Els agents una vegada van calmar la situació i van separar als grups van esbrinar, que moments abans tots ells discutien de manera acalorada, per a posteriorment dividir-se en dues i pel que sembla van començar a propinar-se puntades i punyades, en un moment determinat el grup que estava format per tres homes caure a terra, on els sospitosos van continuar colpejant-los tant al cap com en el cos.

Continuant amb les investigacions, els policies van esbrinar que en les agressions havia sigut utilitzada alguna botella de cristall, així com van alertar als serveis sanitaris, ja que dues de les víctimes estaven en el sòl, que després de presentar-se en el lloc les van traslladar a un hospital de València per a ser ateses de les lesions que presentaven.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions van detindre als sospitosos com a presumptes autors d’un delicte de renyina tumultuària. Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Publicitat