9:43 am - Saturday, 11 July 2020

València destina més de 400.000 euros a les ajudes per a fomentar el xicotet comerç de barri

- Publicidad -Reciplasa

Els autònoms ja poden sol·licitar les ajudes municipals

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Els autònoms de la ciutat de València ja poden sol·licitar les ajudes que la Regidoria de Comerç ha convocat, per tercer any consecutiu, per a la creació de nous comerços i la consolidació dels existents en la ciutat de València. Es tracta d’una proposta municipal que té per objectiu el suport a les activitats comercials dels barris de la ciutat per tal d’afrontar els seus gastos corrents derivats d’aspectes com la titularitat, exercici, desenvolupament i millora del negoci o activitat comercial. El termini per sol·licitar-les acaba el 30 d’abril.

“Esta ajuda està destinada als autònoms perquè puguen fer front al manteniment d’estos negocis i per a impulsar així la creació d’empreses comercials de proximitat”, ha manifestat el regidor de Comerç, Carlos Galiana.

La convocatòria d’estes ajudes municipals està dotada enguany amb 409.370,18 euros i podran destinar-se a partides molt diverses, com al pagament del lloguer del local comercial, a la implementació de sistemes de qualitat comercial, a la realització de cursos de formació del personal treballador, a implantar noves tecnologies de gestió empresarial per a l’exercici de la seua activitat, a la participació en plataformes individuals o conjuntes de comerç electrònic o a la realització d’auditories energètiques.

A més, a banda de millores internes del comerç, també estan contemplades partides enfocades a millorar el posicionament de cara a l’exterior: així es podran elaborar amb la línia de subvencions estudis de mercat, anàlisi d’oferta i de demanda, màrqueting empresarial, enquestes d’avaluació de satisfacció de clients, aplicació de servicis de geolocalització o altres destinats a avaluar la implantació o a millorar el posicionament de l’establiment comercial en el mercat.

Pel que fa a la imatge i comunicació també estan contemplats els gastos tendents a definir, millorar o difondre la identitat corporativa, tals com els derivats del disseny de noms, marques i logotips, el disseny o elaboració de material gràfic i documental; servicis d’assessorament o consultoria en matèria de modernització o promoció comercial, de millora de la imatge o d’assessorament laboral i fiscal relacionat amb l’exercici de l’activitat.

Altres accions que podrà dur a terme el xicotet comerç de la ciutat amb esta línia de subvencions municipals són implantar servicis tècnics i tecnològics per a la venda i difusió de l’activitat comercial a través d’Internet o per a la millora de les eines de comunicació comercial, és a dir: publicitat en radio, televisió, premsa, aplicacions per a telèfons i smartphones, Internet, blogs i xarxes socials o altres suports.

Per últim, estan també contemplades les quotes de segurs de responsabilitat civil, de subministrament d’energia, aigua, telèfon o Internet específicament referits a l’establiment comercial, l’obtenció de certificacions oficials en matèria d’igualtat o com a entitat col·laboradora en igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

D’altra banda cal dir que, se subvencionarà el 100% del total dels gastos justificats fins a un màxim de 3.000 euros per sol·licitant. La partida total destinada a línia de subvencions és de més de 400.000 euros, doblant quasi la xifra de la primera convocatòria.

SOL·LICITUD A TRAVÉS DE LA SEU ELECTRÒNICA

El procediment per a sol·licitar l’ajuda és ràpid i còmode, ja que cada usuari pot demanar-la directament des de sa casa, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de València.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Protectora d’Alcoi llança campanya informativa per a propietaris de mascotes

Colabora l'Ajuntament amb la protectora. Els seus voluntaris, a peu de carrer, realitzaran una breu entrevista per saber més informació sobre els animals, informant sobre els deures i les obligacions de tindre una mascota.

La militància dóna el “sí” a Maria José Catalá amb un 98,54%

Catalá: "València continuarà oferint noves glòries a Espanya"

Alacant supera els 4.000 contagiats per coronavirus

Dels 24 positius nous, Alacant registra 5 nous casos a Alacant i ja suma 4.004; encara que ja no té cap residència de majors sota vigilància per brot de coronavirus.

El rebrot de Castelló suma 4 nous casos positius i ja són 35

A més, dels 24 nous positius a la Comunitat, Castelló registra 5 nous casos.

Un nou sistema de nebulització reforçarà la desinfecció dels carrers de Castelló

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus de Castelló, Ignasi Garcia, ha visitat les instal·lacions d'FCC-Fobesa per a conéixer el funcionament del nou sistema...

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià