València al FITUR

Colomer ha ressaltat que les dades d'assistència i l'activitat constatats aquests dies "ens animen a continuar apostant per un canvi de model, més centrat en la professionalitat i en el producte".

Publicitat

L’estand de la Comunitat Valenciana s’obri al públic general després de tres dies d’intensa activitat professional en la qual s’han mantingut més de 2.000 reunions entre empreses del sector turístic.

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme ha assenyalat que les dades d’assistència i l’activitat constatats aquests dies “ens animen a continuar apostant per un canvi de model, més centrat en la professionalitat i en el producte”.

PublicitatRovira  

De fet, les pròpies empreses presents enguany en l’estand de Fitur han mostrat la seua satisfacció i han destacat que l’activitat experimentada ha superat les seues expectatives. En aquest sentit, les entitats del sector presents en la zona d’empresa han celebrat una mitjana d’entre 8 i 10 reunions diàries, algunes han registrat màxims de fins a 20. Així, segons aquestes xifres i atès que en total hi ha 40 empreses coexpositoras en aquesta zona, es pot parlar de més d’1.000 reunions entre el dimecres i el divendres.

D’altra banda, cal assenyalar que en la zona de producte les empreses presents tenen una doble funció, ja que a les reunions de treball sumen també la informació i atenció al públic. En aquest cas durant aquests dies han superat les 300 reunions professionals.

Pel que fa a les empreses presents en l’espai Invattur s’han concertat una mitjana de cinc reunions diàries, la qual cosa suposa més de 200 trobades professionals. De la mateixa manera, cal recordar que el workshop B2B de Fitur ha comptat amb la presència de 20 empreses, amb una mitjana de 15 reunions diàries, la qual cosa suposa un total de 300 trobades en tres dies.

Colomer ha mostrat la seua satisfacció perquè “aquestes xifres ens reafirmen en el nostre convenciment que aquesta fira, com la resta a les quals assistim, ha de tenir un caràcter cada vegada més professional, ja que el nostre compromís és oferir al sector nostra millor versió per a resultar cada vegada més atractius en els diferents mercats”.

De la mateixa manera, ha volgut destacar l’activitat dels tècnics de la Agència Valenciana del Turisme, que han mantingut aquests dies entorn de 90 reunions professionals. En 25 d’elles s’han reunit amb les diferents oficines de Turespaña en l’exterior, tant per a analitzar la situació de cada mercat i estudiar noves línies d’acció com per a la planificació de les més de 150 accions de promoció conjuntes que estan programades per a 2018. De la mateixa manera, han mantingut trobades amb diferents operadors i agents turístics per a promocionar la nostra oferta i aconseguir acords de futur.

Les marques turístiques presents en aquesta edició de Fitur en l’estand de la Comunitat Valenciana també han comptat amb una intensa agenda en la qual han destacat nombroses reunions amb professionals i la distribució d’informació al públic general. De la mateixa manera, s’han dut a terme 19 presentacions en la plaça central, 42 presentacions en les sales de premsa, 26 degustacions en el showcooking i 23 tastos de vins i olis.

L’activitat continuarà fins a aquest diumenge per a mostrar al públic general la gran diversitat d’oferta que pot trobar a la Comunitat Valenciana i acostar-los tot el possible el ‘Mediterrani en Viu’.

PublicitatJuega Limpio Orihuela