València albergarà el primer congrés d’aviació AviaDev a nivell europeu

La convenció d'aviació tindrà lloc del 3 al 5 de desembre i permetrà mostrar l'oferta turística i les possibilitats de l'aeroport de la ciutat

AviaDev
Francesc Colomer, Jon Howell i Sandra Gómez en la presentació del Congrés d'Aviació

La ciutat de València rebrà enguany el primer congrés AviaDev Europa, que se celebrarà del 3 al 5 de desembre en el Palau de Congressos de la ciutat. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, acompanyada del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el director d’AviaDev, Jon Howell, ha sigut l’encarregada de presentar hui esta convenció, que suposarà un gran impacte econòmic i social per a València.

Este congrés és una gran oportunitat per a València i s’emmarca en la nostra aposta per aconseguir un turisme desestacionalitzat“. Així ha agraït Sandra Gómez que s’haja escollit esta ciutat per a acollir este fòrum d’aviació, el qual “permetrà mostrar als principals prescriptors en matèria de connectivitat l’oferta turística i les possibilitats del nostre aeroport“. A més, la regidora de Turisme ha assenyalat que des de la Fundació Turisme València tenen la intenció “d’aconseguir una València connectada al món els 365 a l’any“, per la qual cosa este congrés serà molt positiu.

Gómez també ha posat l’accent en la progressió que ha experimentat l’aeroport de València, ja que durant els quatre primers mesos de 2018, el nombre de passatgers “ha crescut un 25%”. “València està cada vegada més connectada. L’aeroport ara compta amb 63 destinacions internacionals i 17 nacionals, les xifres més altes al llarg de la història“, ha comentat la regidora.

Per la seua banda, Francesc Colomer ha felicitat a la Fundació Turisme València pel gran esforç que realitzen anualment a l’hora de brindar una oferta turística de qualitat. “Els turistes han de tenir ganes de vindre i València provoca que es tinguen“, ha assenyalat. Respecte al congrés, el secretari autonòmic ha destacat que estes trobades “permeten projectar les virtuts d’un territori preparat per a acollir turistes i permet a València ser prescriptora de destinació”. Colomer ha afegit que “ha arribat l’hora de València en el mercat anomenat món” i per a açò, “cal fer partícips als actors més rellevants, com són les companyies aèries“.

Jon Howell ha comentat que porta a València “en el seu cor” perquè ha visitat la ciutat moltes vegades “com a turista” i ha indicat que és “una destinació ideal durant tot l’any gràcies a l’ampli ventall d’activitats que ofereix“. Així mateix, ha afirmat que “este esdeveniment reuneix a aerolínies, aeroports, proveïdors i professionals del turisme amb l’objectiu d’augmentar la connectivitat i facilitar el creixement de les principals ciutats”.

AviaDev és una empresa especialista en l’organització de trobades, fòrums i congressos en matèria de connectivitat aèria. La seua plantilla compta amb un gran equip de professionals amb molta experiència en el sector. “Quan va sorgir AviaDev en 2016, vam posar el focus en el mercat africà. Ara, estem encantats de poder aportar la nostra experiència en l’organització d’esdeveniments sobre el desenvolupament de l’aviació a Europa, per a centrar-nos en l’expansió d’aeroports regionals, aerolínies i destinacions“, ha assenyalat Howell.

Publicitat